Happy Training Week med Henrik Andersen

Hva sier du til å komme i riktig feriestemning – hver dag? Og hva sier du til å komme i form – hver dag? Ja, det er mulig om du blir med på Henriks timer på Happy Training Week på ett av våre Apollo Sports-hotell. Det blir en blanding av Indoor Cycling, styrke, høy intensiv og crossfit-inspirerte timer. Alle timene er utfordrende og harde, men samtidig veldige morsomme!


Timebeskrivelse

Indoor Cycling: tre  program med ulik intensitet.

ENDURANCE: Høy intensitet. Basert på Individual Time Trial (ITT). Vi kjører intervaller i minst 5 kilometer, så det er nok av tid til å teste hvordan du presterer på en lengre strekke

MAX: Høy intensitet. Timen går ut på å teste din maksimale kapasitet.

MIX: Middels til høy intensitet. Mix er en time der vi trener ulike intervaller i ulike format, raskt, langsomt og med høy eller lav motstand. Er du nybegynner er dette timen for deg!  

Functional CrossFit: Middels til høy intensitet. Crossfit time der vi kommer til å jobbe med samtlige muskelgrupper. 

High Intensity work out: Middels til høy intensitet. To ulike program der vi kjører gjennom hele kroppen.

Strength: Middels til høy intensitet. Klassisk time der vi benytter skivestang og hantler for å trene armer, skuldrer og bryst. Vi får også trent core.

Shape it up! Middels til høy intensitet. Her er hele kroppen i fokus. En gjennomkjøring både med og uten redskap


Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!

Info om uka

Pris: All trening disse ukene er gratis og inkludert i oppholdet på det hotellet den aktuelle uka.

Datoer & hoteller:


22.-29. mai 2022, Levante - powered by Playitas
13.-20. juni 2022, Sivota Retreat - powered by Playitas
14.-21. august 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreise i mai fra: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.
Avreiser i juni og august fra: Oslo

Dette er inkludert:                    

  • Gruppetreningen med med Henrik. 
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse

Bestill Levante - powered by Playitas  Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas Bestill Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Henrik Andersen

Henrik er en meget erfaren instruktør, eller som Henrik selv sier: jeg er en trenings fikser som vil at mennesker skal nyte treningen. Du kan ikke prestere om du ikke er i riktig humør, men om du er det fins det ikke grenser for hva du kan utrette. Til tross for at Henrik er en særs dårlig sanger, synger han ofte med på timene sine. Henrik er alltid selv aktiv i timene, for du kan ikke si til noen  at de skal kjøre noe som du selv ikke kan gjøre.


Om hotellene

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas