Happy Training Week med Henrik Andersen

Hva sier du til å komme i riktig feriestemning – hver dag? Og hva sier du til å komme i form – hver dag? Ja, det er mulig om du blir med på Henriks timer på Happy Training Week på ett av våre Apollo Sports-hotell. Det blir en blanding av Indoor Cycling, styrke, høy intensiv og crossfit-inspirerte timer. Alle timene er utfordrende og harde, men samtidig veldige morsomme!


Timebeskrivelse

Indoor Cycling: tre  program med ulik intensitet.

ENDURANCE: Høy intensitet. Basert på Individual Time Trial (ITT). Vi kjører intervaller i minst 5 kilometer, så det er nok av tid til å teste hvordan du presterer på en lengre strekke

MAX: Høy intensitet. Timen går ut på å teste din maksimale kapasitet.

MIX: Middels til høy intensitet. Mix er en time der vi trener ulike intervaller i ulike format, raskt, langsomt og med høy eller lav motstand. Er du nybegynner er dette timen for deg!  

Functional CrossFit: Middels til høy intensitet. Crossfit time der vi kommer til å jobbe med samtlige muskelgrupper. 

High Intensity work out: Middels til høy intensitet. To ulike program der vi kjører gjennom hele kroppen.

Strength: Middels til høy intensitet. Klassisk time der vi benytter skivestang og hantler for å trene armer, skuldrer og bryst. Vi får også trent core.

Shape it up! Middels til høy intensitet. Her er hele kroppen i fokus. En gjennomkjøring både med og uten redskap


Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!

Info om uka

Pris: All trening disse ukene er gratis og inkludert i oppholdet på det hotellet den aktuelle uka.

Datoer & hoteller:

12.-19. dsember 2022, Playitas Resort

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                    

  • Gruppetreningen med med Henrik. 
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Henrik Andersen

Henrik er en meget erfaren instruktør, eller som Henrik selv sier: jeg er en trenings fikser som vil at mennesker skal nyte treningen. Du kan ikke prestere om du ikke er i riktig humør, men om du er det fins det ikke grenser for hva du kan utrette. Til tross for at Henrik er en særs dårlig sanger, synger han ofte med på timene sine. Henrik er alltid selv aktiv i timene, for du kan ikke si til noen  at de skal kjøre noe som du selv ikke kan gjøre.


Om hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort