Funksjonell & smart trening med Siri Linn Opsahl

Vår gjestetrener, Siri Linn vil gi deg funksjonelle og smarte treningstimer denne uka. I tillegg vil det bli noen litt tøffere timer med masse energi. Alle kan delta på timene for de blir tilrettelagt deres nivå og utgangspunkt. Det er bare å glede seg!

Treningstimene

  • HIIT: Høyintensiv intervall time. Kort, effektiv utholdenhets- og styrketrening. Tilrettelegger for ulike nivå
  • Basistrening: Enkel og gøy time med funksjonelle bevegelser. Jobber i et rolig tempo, og har fokus på mobilitet, stabilitet og balanse. 
  • StramOpp: En motiverende time med fokus på enkel kondisjon og styrke trening. Vi trener hele kroppen, og du regulerer hvor tung denne skal være.
  • Bootcamp: En svett og herlig treningsøkt for hele kroppen, basert på egen kroppsvekt og ytre belastning. Timen er lagt opp slik at du selv styrer tempo og intensitet. Her jobber vi i Team
  • Bevegelighetstrening: Gjennom dynamiske bevegelser tøyer og bøyer vi kroppen, og pusher den i ytterpunkter slik at du skal bli smidigere.
  • Mage og rygg: Kort effektiv økt der vi fokusere på kjernetrening, og det kommer til å svi godt i magemusklene

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Siri Linn er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Dato: 

  • 16.-23. oktober, Levante – powered by Playitas, Rhodos

Dette er inkludert:

  • All gruppetrening med Siri Linn
  • Topp hotell & treningsanlegg

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Bestill Levante - powered by Playitas


Om instruktøren og hotellet:

 

Siri Linn Opsahl

Siri Linn Opsahl

Siri Linn er en erfaren og kunnskapsrik gruppeinstruktør.Med sitt smittende humør og energiske vesen har hun spredt treningsglede gjennom en bred variasjon av timer og økter i over 20 år. Siri Linn har en unik evne til å skape gode treningsopplevelser, der alle føler seg inkludert og motivert. Hun er også gründer av treningskonseptet BasisBall og har et ekstra hjerte for funksjonell trening, hun elsker å formidle all type trening og har utdanning og erfaring fra de fleste gruppetimer.

Følg Siri Linn på Instagram @sirilinnopsahl. 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas