Funksjonell & smart trening med Siri Linn Opsahl

Vår gjestetrener, Siri Linn vil gi deg funksjonelle og smarte treningstimer denne uka. I tillegg vil det bli noen litt tøffere timer med masse energi. Alle kan delta på timene for de blir tilrettelagt deres nivå og utgangspunkt. Det er bare å glede seg!

Treningstimene

 • HIIT: Høyintensiv intervall time. Kort, effektiv utholdenhets- og styrketrening. Tilrettelegger for ulike nivå
 • Basistrening: Enkel og gøy time med funksjonelle bevegelser. Jobber i et rolig tempo, og har fokus på mobilitet, stabilitet og balanse. 
 • StramOpp: En motiverende time med fokus på enkel kondisjon og styrke trening. Vi trener hele kroppen, og du regulerer hvor tung denne skal være.
 • Bootcamp: En svett og herlig treningsøkt for hele kroppen, basert på egen kroppsvekt og ytre belastning. Timen er lagt opp slik at du selv styrer tempo og intensitet. Her jobber vi i Team
 • Bevegelighetstrening: Gjennom dynamiske bevegelser tøyer og bøyer vi kroppen, og pusher den i ytterpunkter slik at du skal bli smidigere.
 • Mage og rygg: Kort effektiv økt der vi fokusere på kjernetrening, og det kommer til å svi godt i magemusklene

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Siri Linn er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Dato: 

 • 24.- 31. juli 2023, Sivota – powered by Playitas, Sivota
 • 4. - 11. september 2023, Sivota – powered by Playitas, Sivota
 • 24. september-1. oktober 2023, Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Dette er inkludert:

 • All gruppetrening med Siri Linn
 • Topp hotell & treningsanlegg

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Bestill Sivota - powred by Playitas

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas


Instruktøren

 

Siri Linn Opsahl

Siri Linn Opsahl

Siri Linn er en erfaren og kunnskapsrik gruppeinstruktør.Med sitt smittende humør og energiske vesen har hun spredt treningsglede gjennom en bred variasjon av timer og økter i over 20 år. Siri Linn har en unik evne til å skape gode treningsopplevelser, der alle føler seg inkludert og motivert. Hun er også gründer av treningskonseptet BasisBall og har et ekstra hjerte for funksjonell trening, hun elsker å formidle all type trening og har utdanning og erfaring fra de fleste gruppetimer.

Følg Siri Linn på Instagram @sirilinnopsahl. 


Hotellene

 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas