Funksjonell trening – med kroppen som motstand med Veronica Welin

 

Med kroppen som treningsredskap

Veronicas mål er at du den uka sammen med henne skal forstå hvor lett det er å trene hardt! Lett siden hennes pass ikke inneholder komplisert koreografi, eller et eneste redskap å holde rede på. Hardt fordi øvelsene utføres med den intensitet du selv bestemmer, og for at du kun benytter din egen (og en gang i blant en annens) kropp som treningsredskap. Skriv ned eller ta bilde av øvelsene og ta dem med deg hjem, de gjøres med fordel også på ditt eget stuegulv. Hennes motto er at treningen skal være morsom og gi resultater, det i sin tur fører til motivasjon. Og så begynner ballen å rulle. Bli med og få en kick-start!


Beskrivelse av timene

 

Goodmorning Workout: en kombinasjon av core-øvelser og øvelser som forbedrer din fleksibilitet. Rolig tempo men kroppen kommer til å jobbe.

Run and train: Vi mikser 20 sekunders løpsintervaller med styrkeøvelser.

Sladders: Vi gjør øvelser i såkalt stiger der vi leker oss med ulike antall repitisjoner.

Strength-circuit: Fem styrkebaserte øvelser som gjøres i fem omganger.

5x5 min-training: Tre øvelser som gjøres i flyt i fem minutter. Ulike øvelser i hver av de fem omgangene.

Tabata: 20 sekunders jobbing fulgt av 10 sekunders hvile x 8. Vi jobber oss gjennom hele kroppen med ulike Tabatas.


Program

 

 Program for uka på La Pared – powered by Playitas 


 

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka gjesteopptreden foregår. For å bestille klikker du på bestillingslinken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Det er ikke nødvendig med forhåndspåmelding for å være med på treningstimene.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert i prisen når du bestiller en treningsreise til det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

31. desember 2021 - 7. januar 2022

Avreise fra:
Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Veronica Welin.
  • Hotell & treningsanlegg av topp standard

Bestill reise til La Pared – powered by Playitas

Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E-post: apollo@apollo.no
Åpningstid: mandag-fredag 9-14


Instruktøren og hotellet

 

Veronica Welin

Om Veronica Welin

Veronica er en tobarnsmor i 40-årene i god form. Hennes motto er å motivere andre til å trene hardt for å oppnå resultater og å se at det aldri er for sent. Veronica begynte som aerobicsinstruktør i 1996. Sertifisert PT, blogger på www.svettig.se, sertifisert Ruffie instruktør.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas