Functional fitness workout Week med Betina

Gi din energi en boost utendørs med morsomme og funksjonelle øvelser med fokus på core balanse, utholdenhet og kondisjonstrening.
Alle kan delta da øvelsene vil bli tilpasset deltagerne – alt handler om å ha det gøy mens man trener!


Timebeskrivelse 

Styrke og balanse: Utholdenhetstime for hele kroppen, styrketrening med vekter. Treningen består av enkle men harde øvelser, så du får en utfordrende time og svetter ut skikkelig. Øvelsene vil bli tilpasset slik at det passer for alle som deltar. 
 
Powerstep: Intensiv kondisjonstrening på stepkasse med enkel koreografi.

Power Hiit: Den ultimate kondisjonstreningen. Du er garantert en treningstime fylt med energi, fart og peppa musikk!

Power cardio funksjonell time: Den ultimate kombinasjonen av vekter og kondisjonstrening.

ABS og Core: Høyintensive og utfordrende øvelser for core-muskulaturen.

Stretch & relax: Strekk og ro ned etter en hel dags trening til behagelig musikk. Gir ro, balanse og smidighet.

Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og er inkludert i prisen når du bestiller en reise til respektive hotell den aktuelle uka.

Dato & hotell:

Avreise i mai fra: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim 

Avreise i juni fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Betina Kalf Sehje

  • Hotell & topp treningsanlegg

Bestill Levante - powered by Playitas

Bestill Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren og hotellene

 

Betina Kalf Sehje

Betina Kalf Sehje

Betina har mer enn 15 års treningserfaring som gruppe- og fitnessinstruktør og som personlig trener. Som Master Trainer for SATS i Danmark utdanner og trener Betina nye gruppeinstruktører. Betina har i mer enn 7 år drevet egne Bootcamps i Danmark og på Playitas Resort på Fuerteventura, og gang på gang vært på Playitas som gjesteinstruktør.
Å trene er en livsstil og kjærlighet som gir andre mennesker glede.

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas