Full body workout-week med Johanne

Variert og morsom trening gjør at du gir det lille ekstra. Denne uka har du mulighet til å prøve masse forskjellige treningstimer med Johanne. Hun er fysioterapeut i turnus og legger derfor opp til at all trening med henne denne uka skal være trygg og god for kroppen.

Treningstimer:

 • Sirkeltrening: En høyintensiv time med ulike styrke og kondisjonsøvelser fordelt på stasjonene. Passer alle! 45 min.
 • Stretch & relax: En avslappende time med fokus på pust, restitusjon og tøying av hele kroppen. 30-45 min. 
 • Aqua fitness: Hopp ut i bassenget og bli med på en morsom time i vannet! Vi bruker vannets motstand og jobber med både styrke og kondisjon. En time for alle!
 • Foam rolling: Er du stiv og støl i kroppen? Bli med på foam rolling for å løse opp stive muskler og forberede kroppen for nye utfordringer!
 • Functional fitness: En crossfit-inspirert time med fokus på styrke og kondisjon. 
 • Kettlebell: En morsom time med fokus på styrke og kondisjon. 
 • Morning yoga: En enkel morgenyoga, med fokus på tøying og pust. 
 • Hike: En sosial tur i området rundt hotellet. 
 • Run: Bli med på en løpetur i området rundt hotellet! Moderat tempo. 

 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

 • 18.-25. juni 2023 på Levante – powered by Playitas.

Dette er inkludert:                    

 • All trening denne uka med gjesteinstruktør Johanne Båtevik
 • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Levante – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


 

Instruktør

Johanne Båtevik

Johanne Båtevik

Johanne er en 28 år gammel jente fra Bergen. Hennes store lidenskap er å være i naturen, på ski eller til fots. Hun er fysioterapeut i turnus, og brenner for fysisk aktivitet. Selv er hun glad i å løpe, trene styrke og bevegelighet. 


 

Hotell

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas