FLOW med Fanny

I noen utvalgte uker tilbyr vi ekstra mye yoga på noen av våre hotell – alt sammen med yogalæreren og PT Fanny Elgstrand.


Denne uka kan du prøve ulike former for yoga, pusteøvelser og tøffere flyttrening. Alle kan delta uansett tidligere erfaringer med yoga. Mellom timene kan du benytte hotellets ordinære tilbud med avkobling og samvær ved bassenget, nyte den gode maten og servicen.


Beskrivelse av de ulike yogatimene

Morning flow: Start dagen med deilig yogaflyt. Vi vekker kroppen innen i fra og ut ved hjelp av pusteøvelser og asanas (posisjoner). 

YinYoga: En roligere time. Vi holder i posisjonene i 3-5 minutter for å komme i kontakt med kroppens bindevev, myke opp og finne din egen pusterytme. Meget behagelig og rolig time! 

Vinyasa: Vinyasa betyr flyt - vi jobber med ulike flytoverganger for å få kontakt med kroppen. Denne timen er noe mer krevende. Vi jobber med styrke, balanse og fleksibilitet.

  Program 18. juli Porto Plomari 

Merk at programmet er preliminært og kan bli endret.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er uten kostnad for deg som bor på Porto Plomari den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Det er ikke nødvendig å melde seg på de ulike timene.

Hvem kan delta?

Denne reisen er for deg som liker yoga. Reisen passer for alle fra nybegynnere til øvede. Riyas vil tilpasse undervisningen til deltagernes nivå.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er kostnadsfri og er inkludert i i prisen når du bestiller en reise til Porto Plomari denne uka.

Dato: 18. til 25. juli 2021

Avreisesteder: Oslo

Hotell: Mondo Boutique Porto Plomari

Dette er inkludert:

  • All trening med gjestinstruktør Riyas Babu denne uka.
  • Hotell & treningsanlegg av beste kvalitet. 

Bestill Porto Plomari

Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E post: [email protected]
Åpningstider: mandag-torsdag 9.00-16.00, fredag 9.00-14.00


Fanny Elgstrand

Om Fanny Elgstrand

Fanny har jobbet med gruppetrening de siste fem årene og begynte med yoga i tidlig i tenårene. Fanny er utdannet PT, helsecoach og Yogalærer. Hun driver selskapet FlowWithFanny og er aktiv yogalærer i Linköping og Norrköping. 

Porto Plomari

Om hotellet

Porto Plomari er Apollos siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Her forenes unik design med en autentisk og genuin opplevelse. Hotellet ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Midt i hotellet ligger infinitybassenget med utsikt over havet. Det er strender på begge sider av hotellet, en steinstrand og en strand med sand og stein. Hotellet har restaurant og en poolbar.