FLOW med Fanny

I noen utvalgte uker tilbyr vi ekstra mye yoga på noen av våre hotell – alt sammen med yogalæreren og PT Fanny Elgstrand.


Denne uka kan du prøve ulike former for yoga, pusteøvelser og tøffere flyttrening. Alle kan delta uansett tidligere erfaringer med yoga. Mellom timene kan du benytte hotellets ordinære tilbud med avkobling og samvær ved bassenget, nyte den gode maten og servicen.


Beskrivelse av de ulike yogatimene

Morning flow: Start dagen med deilig yogaflyt. Vi vekker kroppen innen i fra og ut ved hjelp av pusteøvelser og asanas (posisjoner). 

YinYoga: En roligere time. Vi holder i posisjonene i 3-5 minutter for å komme i kontakt med kroppens bindevev, myke opp og finne din egen pusterytme. Meget behagelig og rolig time! 

Vinyasa: Vinyasa betyr flyt - vi jobber med ulike flytoverganger for å få kontakt med kroppen. Denne timen er noe mer krevende. Vi jobber med styrke, balanse og fleksibilitet.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på Sivota Retreat – powered by Playitas den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Det er ikke nødvendig å melde seg på de ulike timene.

Hvem kan delta?

Denne reisen er for deg som liker yoga. Reisen passer for alle fra nybegynnere til øvede. Fanny vil tilpasse undervisningen til deltagernes nivå.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og er inkludert i i prisen når du bestiller en reise til Sivota Retreat – powered by Playitas denne uka.

Dato: 9. til 16. mai 2022

Avreise fra: Oslo

Hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening med gjestinstruktør Fanny denne uka.
  • Hotell & treningsanlegg av beste kvalitet. 

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E post: [email protected]


Om instruktøren og hotellet

Fanny Elgstrand

Fanny Elgstrand

Fanny har jobbet med gruppetrening de siste fem årene og begynte med yoga i tidlig i tenårene. Fanny er utdannet PT, helsecoach og Yogalærer. Hun driver selskapet FlowWithFanny og er aktiv yogalærer i Linköping og Norrköping. 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas