Fitness & Flow med Benedikte

Benedikte Bakos Leirvåg er en allsidig trener og instruktør innenfor styrke, mobilitet og yoga. Hun har en sprudlende energi og er faglig dyktig i alt hun gjør. Hun elsker alle typer treninng, men brenner ekstra for yoga og cross-fit nå og gleder seg til å spre treningsglede med deg!

Treningstimene

  • Vinyasa Feelgood Flow: En dynamisk yogatime hvor vi har fokus på å flyte i takt med pusten. Dette er timen for deg som ønsker en energisk start på dagen med stillinger for å forbedre styrke, stabilitet og bevegelighet. Samtidig har timen et hint av lekenhet, frihet og avspenning for å gi deg den en riktig feelgood følelse. Intensitetsgrad: Middels/Høy.
  • YinFlyt: En rolig yogatime hvor vi senker tempoet og flyter igjennom myke yogastillinger for hele kroppen. Denne timen passer utmerket på slutten av dagen for å frigjøre spenninger og finne tilbake til ro og balanse. Vi fokuserer på tilstedeværelse, pust og avspenning. Timen passer for alle. Ingen forkunnskaper nødvendig.
  • Stretch & Restore: Den perfekte yogatime for deg som kjenner deg stiv, støl og sår i kroppen. Passer utmerket etter mye trening eller når man generelt har behov for mer bevegelighet. Timen har fokus på å mykne plasser i kroppen som ofte blir ekstra anspent. Vi beveger oss rolig med tilstedeværelse i kroppen for å legge til rette for restitusjon og avspenning. 
  • Crossfit/WOD: Dette er timen for deg som ønsker en effektiv treningsøkt. Timene i WOD boxen er varierte, både når det kommer til form og innhold, men har alltid fellesnevneren funksjonell trening. Crossfit er en effektiv treningsform, som utfordrer flere ferdigheter i en og samme økt. Øktene er korte, men intensive og bygger på de tre hovedelementene styrke, kondisjon og kroppsbeherskelse. Øvelsene tilpasses den enkeltes nivå og ferdigheter.
  • Mobility: En time for å øke og vedlikeholde bevegeligheten i kroppen. Bevegelighetstrening er forebyggende og prestasjonsfremmende for deg som driver med annen idrett. En fin time alene eller som en "cool Down" etter annen trening.  

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Benedikte er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Avreise fra Oslo.

Dato og hotell: 

  • 25 november til 2. desember 2022, La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Dette er inkludert:

  • All gruppetrening med Benedikte
  • Topp hotell & treningsanlegg

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Bestill La Pared – powered by Playitas


Om instruktøren og hotellet:

 

Benedikte Bakos Leirvåg

Benedikte Bakos Leirvåg

Benedikte er jenta med verdens mest smittende og gode humør! Trenger du drahjelp når det kommer til trening, er denne livsglade jenta et funn. Benedikte er opptatt av koblingen mellom kropp og sinn, og brenner for en mer holistisk forståelse av helse. Hun er utdannet yogalærer fra Axelsons Body Work School i Oslo. I tillegg kan Benedikte skilte med en Bachelor i Folkehelse og livsstilsendring, samt flere års arbeidserfaring som PT, Crossfit Coach og gruppetrenings instruktør.

Følg Benedikte på Instragram: @benediktebakos

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas