Fit & Bike med Tina Hyldahl

Denne uka består av massevis av trening for både kropp og sjel. Vår danske gjesteinstruktør Tina ønsker velkommen til trening i herlige omgivelser på Apollo Sports-hotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos. Og det er gratis at være med!

Om treningsuka med Tina

Treningsuka inneholder styrke, kondisjon samt morsomme og effektive bevegelser på land og i vann. Treningen er for alle som har lyst til at bevege seg. Tina har lagt vekt på, å skape et program som passer for alle. Du bestemmer selv, hvor mye du ønsker at delta, men gir du alt du har, så lover Tina en uke med resultater, hvor du vil føle deg sterk og motivert. Denne uka kan du delta på alt fra indoor biking til funksjonell trening og trening i vann. Det blir også mulighet for stavgang.  


Beskrivelse av timene

Indoor biking: Gruppetrening på stasjonær sykkel innendørs, vanligvis 45-60 minutter. Du skal har fart i beina! 

Funksjonell trening: Her gjør man forskjellige kroppsbelastende øvelser kombinert med kondisjonstrening.

Vannaerobic: Trening i basseng.

Nordic walking: Stavgang som passer alle (ikke barn) som kan gå en rask tur.

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestill reisen Ingen påmelding kreves for å delta på treningsuka.

Informasjon om uka

Tren med gjesteinstruktør Tina Hyldahl. Delta gratis. Bestill bare reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og delta.

Dato: 5.-12. juni 2022

Avreise fra: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Hotell: Levante – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All gruppetrening med Tina
  • Topp hotell & treningsanlegg

Har du spørsmål? Send oss en e-post.

 

Bestill hotellet

Om instruktøren og hotellet


 

Tina Hyldahl

Jag heter Tina og er 46 år. Jeg har vært instruktør på et treningsstudio i 14 år og er sertifisert i indoor biking, pump, step, attack med mer. Jeg er utdannet pedagog og har de siste 15 årene jobbet med personer med funksjonsutfordringer. Jeg har en datter på 18 år og en sønn på 16. Som person er jeg glad og lett å ha med å gjøre. Gleder meg til å møte deg!      

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas