Ebb & Flow med Helene

Min yogalære er samlet under navnet ’Ebb & Flow med Helene’. Tidevann, flo og fjære, er sammentrekningen og ekspansjonen av jordens vann i som følger månens faser: å holde tilbake og å slippe. Vi trenger alle stabilitet uten å spenne oss, og å kunne slippe uten å kollapse. Mine yogatimer skaper alltid balanse mellom motsetningene. Når vi finner balanse er det mye lettere å være modig, leke og ha det gøy!

Timene går på engelsk.

Alle kan delta på mine timer og jeg vil tilpasse posisjonene etter dine behov. Om du er ny med yoga anbefaler jeg kveldstimene, som vil gå i et lavere tempo enn ettermiddagstimene.


Timebeskrivelse 

I løpet av uka vil jeg dele inn timene i temaer tilpasset tid og temperatur på dagen. Alle timer inneholder element fra både Hatha og Vinyasa yoga. Du vil bli introdusert for meditasjon, pranayama (pusteøvelser), sang og mudras (håndposisjoner).

Rise with Grace er en morgentime som forbereder kropp og sjel på å bære deg gjennom dagen. Vi kommer til å begynne langsomt og bygger opp energien for å varme og vekke kroppen.

Energiser vil vanligvis holdes om ettermiddagen eller tidlig kveld. Denne timen er mer utfordrende, men allikevel for alle! Vi kommer til å bygge en sterk grunn og gi kroppen energi gjennom aktiv flyt og kraftfulle poseringer!

Evening Nectar er et kveldskurs for å roe ned etter dagen. Uansett om du har vært aktiv eller ligget ved bassenget kan du være med på denne timen. Poseringene forbereder deg til en god natts søvn og avsluttes alltid med en meditasjon.


Hvem kan delta?

All gruppetrening passer både for nybegynnere og erfarne. Intensiteten og vanskelighetsgraden justeres etter deltagerne. Du må være 15 år for å være med på timene.

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert når du bestgeiller reise til det aktuelle hotellet.

Dato & hotell:

  • 17.-24. juli 2022, Porto Myrina - powered by Playitas
  • 2.-9. oktober 2022, Levante - powered by Playitas

Avreise i juli fra: Oslo
Avreise i oktober fra: Oslo, Torp, Stavanger, Bergen og Trondheim 

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Helene Gamst

  • Hotell & topp treningsanlegg

 

Bestill Porto Myrina - powered by Playitas

 

Bestill Levante - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren og hotellene

Helene Gamst

Helene Gamst

Jeg heter Helene, bor i København og har en 200-timers Rasa-yogaeksamen (2021). De siste 9 årene har jeg konsekvent utøvet yoga og har også hatt gleden av å praktisere den utenlands i nye omgivelse på yoga-retreats. Ved siden av yogaen jobber jeg som prosjektleder og forlegger innen kunst. Jeg tilbringer så mye tid som mulig nært havet uansett om det er vinterbad, løping eller for å sitte stille og la tankene vandre.

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas