Dance & WOD Week med Theresa Frimann

Denne uka består av massevis av energi og velvære med trening for både kropp og sjel, med dans, yoga og funksjonell trening. Gjesteinstruktøren Theresa kommer fra Danmark og tilbyr trening i herlige omgivelser på vårt nye Apollo Sports-hotell, Sivota Retreat - Powered by Playitas, den 9.-16. august. Det er helt gratis å være med!

Om treningsuka med Theresa

Uka vil være fylt med morsom og utfordrende trening. Dagene starter som oftest med deilig Flow Yoga, så du får en best mulig start på dagen og etter en rolig morgenstund følger utfordrende og givende WOD-trening, som varierer fra dag til dag. Dagene krydres med en time som kalles Dancemix, en morsom trening, som passer alle. Du vil bli utfordret samtidig som du får noen morsomme og motiverende treningsopplevelser sammen med likesinnede. Treningsprogrammet er utviklet av Theresa Frimann, og all trening er gratis den uka hun er gjesteinstruktør på vårt helt nye Apollo Sports-hotell, Sivota Retreat - Powered by Playitas


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de forskjellige timene, uansett nivå. Theresa sørger for at det er plass til alle og at alle får en behagelig og opplevelsesrik ferie.

Ukeprogram

Her ser du ukas program. Programmet er foreløpig, og tidene kan justeres avhengig av vær og fasiliteter.

Ukeprogram   

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet. Klikk på den blå bestillingslinken til høyre og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Bestill reisen! Ingen påmelding er kreves for  delta på treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: Tren med den danske gjesteinstruktøren Theresa Frimann. Delta helt gratis. Bestill bare reise med oss til dette hotellet den aktuelle ula og delta.

Dato: 9.-16. aug 2021

Avreise fra: Oslo Gardermoen

Hotell: Sivota Retreat - Powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • Gruppetreningen med Theresa Frimann
  • Profesjonell instruktør
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
  • For alle nivåer – alle kan delta

Trening, sol og samvær

Spørsmål? Send oss en e-post

Bestill hotellet

Se alle våre treningsreiser og gruppetreninger

Beskrivelse av gruppetimene

Flow yoga: Theresas yogastil er inspirert av den gleden hun har av å utvikle og presse seg selv, kombinert med meditasjon og velvære. På flow yoga-timen vil du bli utfordret på balanse og styrke. Vi vil gjennom god utstrekning, gli fra én stilling til en annen i et rolig tempo. Alle kan være med uansett nivå.

WOD: Workout of the day er inspirert av Crossfit med utgangspunkt i funksjonelle øvelser og kreative strukturer. Det vil være en ny "workout of the day" hver dag, hvor vi blant annet benytter egen kroppsvekt og frivekter. Alle kan være med uansett nivå. 

Dancemix: Stilen er en blanding av latin, pop og hip hop. Dette er timen for deg, som liker å bevege deg til god musikk og bli svett i pannen, UTEN at du merker det. Alle kan være med uansett nivå. Theresa har danset siden hun var 15 år, og har undervist på danseskoler, i fitnessentre og undervist forskjellige teatres talenttimer.


Om instruktøren og hotellet

 

Theresa Friman

Theresa Frimann

Jeg har en stor kjærlighet til Crossfit spesielt, dans og yoga – og nettopp disse gruppetimene vil du kunne oppleve sammen med meg! Kreativitet og motivasjon er nøkkelord for meg, når det gjelder trening. Jeg er en energibombe uten like, men jeg elsker også roen, som yoga kan gi meg. Jeg har vært i bransjen siden 2015, hvor jeg blant annet er sertifisert personlig trener, fitnessinstruktør, helse- og sportsmassør og kostveileder.   

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

Les mer om dette enestående hotellet og alle fasilitetene her»​