Dance & WOD Week med Theresa Frimann

Denne uka består av massevis av energi og velvære med trening for både kropp og sjel, med dans, yoga og funksjonell trening. Gjesteinstruktøren Theresa inviterer til trening i fina omgivelse på vårt nye Apollo Sports-hotell Levante - powered by Playitas.

Om treningsuka med Theresa

Uka vil være fylt med morsom og utfordrende trening. Dagene starter som oftest med deilig Flow Yoga, så du får en best mulig start på dagen og etter en rolig morgenstund følger utfordrende og givende WOD-trening, som varierer fra dag til dag. Dagene krydres med en time som kalles Dancemix, en morsom trening, som passer alle. Du vil bli utfordret samtidig som du får noen morsomme og motiverende treningsopplevelser sammen med likesinnede. Treningsprogrammet er utviklet av Theresa Frimann, og all trening er gratis den uka.


Timebeskrivelse

Flow yoga: På Flow yoga vil du bli utfordret på balanse og styrke. Vi glir fra posisjon til posisjon i et rolig temp. Alle kan være med. 

WOD: Workout of the day er inspirert av crossfit med utgangspunkt i funksjonelle øvelser. Det er en ny WOD - workout of the day - hver dag. Alle kan være med. 

Dancemix: Stilen er en blanding av latino, pop og hip hop. Dette er timen for deg som liker å trene til bra musikk og bli skikkelig svett uten at du merker det! Alle kan være med. 

Hvem kan delta?

Alle kan delta på de forskjellige timene, uansett nivå. Theresa sørger for at det er plass til alle og at alle får en behagelig og opplevelsesrik ferie.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet. Klikk på den blå bestillingslinken til høyre og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Bestill reisen! Ingen påmelding er kreves for  delta på treningsuka.

Informasjon om uka

All trening denne uka er gratis og inkludert i reisens pris. Bestill bare reisen med oss til respektive hotell den aktuelle uka.

Dato: 24.-31. juli 2022.

Avreise fra: Oslo, Torp, Stavanger, Bergen og Trondheim

Dette er inkludert:

  • Gruppetreningen med Theresa Frimann
  • Profesjonell instruktør
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
  • For alle nivåer – alle kan delta

Bestill Levante – powered by Playitas

Spørsmål? Send oss en e-post


Om instruktøren og hotellet

 

Theresa Friman

Theresa Frimann

Jeg har en stor kjærlighet til Crossfit spesielt, dans og yoga – og nettopp disse gruppetimene vil du kunne oppleve sammen med meg! Kreativitet og motivasjon er nøkkelord for meg, når det gjelder trening. Jeg er en energibombe uten like, men jeg elsker også roen, som yoga kan gi meg. Jeg har vært i bransjen siden 2015, hvor jeg blant annet er sertifisert personlig trener, fitnessinstruktør, helse- og sportsmassør og kostveileder.   

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas