Dance & Movement with Teresia Björkqvist

Solstrålen Teresia Björkqvist vil være gjesteinstruktør på to av våre hotell i høst og neste sommer. Teresias største lidenskap i livet er dans og gruppetrening i alle dens ulike former.

Når Teresia gjester får du være med på massevis av dans – fartsfylte dansetimer i treningsformat og danseleksjoner i forskjellige stiler på nybegynnernivå. Men det kan også hende at andre gruppetreningstimer dukker opp på programmet. 

Teresias timer er for ALLE, uansett tidligere trening/dansebakgrunn. Velkommen til å dele danseglede, bevegelsesglede og energi med Teresia! 

Timebeskrivelse

Dansetime – 80-talls Danseaerobic, AfHo (Afro/House), LES MILLS BODYJAM (en mer utfordrende dansetime til heftig musikk), LES MILLS BARRE (balettinspirert trening). 

Danseleksjoner – Hiphop, Broadway Jazz (ler deg å danse musikalklassikere), barnedans. 

Funksjonelle timer – Core (mage, rygg, rumpe), sirkelkondisjon (stasjonsbasert intervalltrening der hele kroppen trenes), funksjonell trening (trening som berører alle områder – kondisjon, styrke, eksplosivitet, bevegelse og der vi får bevege oss på alle nivåer), LES MILLS CORE (intensiv coretrening til musikk). 

Høyintensive timer – HIIT (høyintensiv intervalltrening), LES MILLS BODYATTACK (aerobic og sportsinspirert trening til musikk), step.  

Roligere økt – LES MILLS BODYBALANCE (en miks av Thai Chi, Pilates og mye yoga).

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Merk: Den aktuelle gjesteinstruktøren kan også ha timer som ingår i Playitas' ordinære program, disse er da mot kostnad.

Dato & hotell:

  • 24. feb - 3. mars 2023 Playitas Resort
  • 28. mai - 4. juni 2023 Porto Myrina - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Teresia Björkqvist
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill reise til Playitas Resort 
Bestill reise til Porto Myrina – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

 


 

Om instruktøren

Teresia Björkqvist

Teresia 25 år er en jente med mye energi født og oppvokst på Gotland men bor nå i Stockholm. Der jobber hun som instruktør på Nordic Wellness. Teresia har bakgrunn som danser og har blant annet representert Sverige i verdensmesterskapet i Hiphop og er utdannet ved Broadway Dance Center i New York. Teresia har en rekke kurs innen trening, blant annet fra Aerobicweekends, The Academy og Les Mills. Teresia har også vært gruppetreningsansvarlig på mange treningssenter i Stockholm. I dag jobber hun blant annet som trener på Nordic Wellness, der hun er kursleder for nye  gruppetreningsinstruktører. År 2020 ble Teresia nominert til ”Årets Gruppetreningsinstruktør” i Fitness-festivalens konkurranse Gulhjärtat. Vi er så glade for å ha Teresia som gjesteinstruktør hos oss! Gå ikke glipp av trening med Teresia og ta del den gleden, energien og pasjonen hun sprer på sine gruppetimer!

 


 

Hotellene

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas