Bodyboost med Rebecca - Trening for Kropp & Sjel

Bestill en uke til vårt nye Apollo Sports-hotell, Porto Myrina - Powered by Playitas, med avreise den 28. august og delta på Rebeccas fantastiske gruppetrening, som byr på variasjon og spennende trening. Og det er helt gratis å delta på treningen!.

Om Bodyboost med Rebecca

Delta på en uke fylt med gruppetrening med Rebecca som gjesteinstruktør på Porto Myrina - Powered by Playitas. Hotellet ligger på den greske øya Limnos, som er et ny lansert og spennende reisemål for sommeren 2021. Hotellet ligger kun en kort spasertur fra den vakre landsbyen Myrina. Rebecca er et fantastisk bekjentskap, hvis man vil jobbe med kroppens form og balanse, og hun har satt sammen et treningsprogram som går gjennom alle de store muskelgruppene i kroppen. 

Det fokuseres på styrke, utholdenhet, smidighet og balanse, hvilket gjør at du vil føle deg sterk og balansert. Dette er en perfekt måte at lære nye øvelser eller styrke din trening enda mer. Med Rebeccas velbalanserte treningsprogram, vil du få ekstra energi og føle deg motivert til nye utfordringer.


Hvem kan delta?

Alle timer er både for nybegynnere og øvede. Intensiteten og vanskelighetsgraden kan justeres på samtlige hold. Du må være fylt 15 år for å delta på timene.

Ukeprogram

Her ser du ukas program. Programmet er foreløpig, og tidene kan justeres avhengig av vær og fasiliteter.

Ukeprogram   

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på Porto Myrina - Powered by Playitas. Klikk på den blå bestillingslinken til høyre og gå til den aktuelle datoen for treningsuka med Rebecca. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for at delta i treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: Treningen med gjesteinstruktør Rebecca Zech er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato: 21.-28. august 2021

Hotell: Porto Myrina - Powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • Gruppetreningen med Rebecca er gratis
  • Profesjonell instruktør
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
  • For alle nivåer - alle kan delta

Trening, sol og samvær

Har du spørsmål? Send oss en e-post.

Bestill hotellet

Se alle våre treningsuker og gruppetreninger

 

Beskrivelse av treningstimene

Ukas gruppetreninger består av forskjellige treningstimer.

Watercross er en treningsøkt i vann - der det blant annet tas i bruk noen av de elementene man kjenner fra alminnelig funksjonell trening. Treningen i vann er mer skånsom, og alle kan derfor delta, samtidig med at det er en annerledes øvelse for den mer erfarne.

TRX er funksjonell trening med de spesielle TRX stropper, som gir en effektiv trening av flere muskelgrupper på samme tid. TRX er også en fantastisk måte at trene core på, da du vet at hver øvelse jobber med din balanse.

Funksjonell styrke er en gruppetime der det fokuseres på styrke. Det er puls- og styrkeøvelser som øker din utholdenhet og kroppens forskjellige muskelgrupper.

Morgenyoga er for de morgenfriske, som ønsker at starte dagen med en solhilsen og få deilig utstrekning som gjør kropp og sjel klar og frisk til en ny dag.

TABATA gir svett panne, da det består av utfordrende og fysisk intervalltrening av 20 sekunders varighet. På denne timen garanteres det en høy puls og en høy forbrenning.

Balltrening er trening på en stor trenings ball, som er supertrening for balansen, og ved siden av får du også styrket din core.

 

 

 

 

Pakkeliste

Dette bør du ha med i kofferten:

  • Drikkeflaske
  • Ekstra treningstøy
  • Utstyr til øvrige sportsgrener, hvis du ønsker at spille tennis, padel, leie en landeveissykkel eller terrengsykkel eller noe helt annet.
  • Gode tursko 
  • Løpe sko
  • Innendørs sko

Om intruktøren og hotellet

Bodyboost med Rebecca

Rebecca Zech

Rebecca begynte med fitness-trening på 90-tallet, da hun begynte i sin hjembys første fitness-senter. Siden ble hun grepet av hvordan hun kunne jobbe med kroppen for å få et sunnere og sterkere liv. Hun elsker fleksibilitet i sin trening, så hun til daglig kan gå til de gruppetimene hun har lyst til – uansett om det er yoga eller funksjonell trening. Det har også resultert i at hun har meget bred kompetanse og kunnskap, som smitter av på hennes elever, som blir godt kjent med fitness-sentrets treningsmuligheter.

Hun ble spinning-instruktør i 2004, hun elsker å undervise og har alltid vært dyktig til å motivere folk til bedre trening. Hun brenner for kombinasjonen av lett og hard trening, som gir en mue bedre og allsidig trening, som får folk til at fortsette og elske treningen.

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

Les mer om dette enestående hotellet og alle dets fasiliteter her »​