Bodyboost med Rebecca - for kropp & sjel

Bli med på en uke fylt med gruppetrening med Rebecca som gjesteinstruktør på våre to av våre powered by Playitas hotell i Hellas.

Rebecca er et fantastisk bekjentskap, hvis man vil jobbe med kroppens form og balanse, og hun har satt sammen et treningsprogram som går gjennom alle de store muskelgruppene i kroppen. Det fokuseres på styrke, utholdenhet, smidighet og balanse, hvilket gjør at du vil føle deg sterk og balansert. Dette er en perfekt måte at lære nye øvelser eller styrke din trening enda mer. Med Rebeccas velbalanserte treningsprogram, vil du få ekstra energi og føle deg motivert til nye utfordringer.


Beskrivelse av timene

Watercross er en treningsøkt i vann - der det blant annet tas i bruk noen av de elementene man kjenner fra alminnelig funksjonell trening. Treningen i vann er mer skånsom, og alle kan derfor delta, samtidig med at det er en annerledes øvelse for den mer erfarne.

TRX er funksjonell trening med de spesielle TRX stropper, som gir en effektiv trening av flere muskelgrupper på samme tid. TRX er også en fantastisk måte at trene core på, da du vet at hver øvelse jobber med din balanse.

Funksjonell styrke er en gruppetime der det fokuseres på styrke. Det er puls- og styrkeøvelser som øker din utholdenhet og kroppens forskjellige muskelgrupper.

Morgenyoga er for de morgenfriske, som ønsker at starte dagen med en solhilsen og få deilig utstrekning som gjør kropp og sjel klar og frisk til en ny dag.

TABATA gir svett panne, da det består av utfordrende og fysisk intervalltrening av 20 sekunders varighet. På denne timen garanteres det en høy puls og en høy forbrenning.

Balltrening er trening på en stor trenings ball, som er supertrening for balansen, og ved siden av får du også styrket din core.

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Informasjon om ukene

Pris: Treningen med gjesteinstruktør Rebecca er gratis. Bare bestill reisen med oss til ønsket hotell den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell: 
5.-12. september 2022: Sivota Retreat – powered by Playitas
 

Dette er inkludert:

  • Gruppetreningen med Rebecca er gratis
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Har du spørsmål?

Send oss en e-post.

 


Om intruktøren og hotellet

Bodyboost med Rebecca

Rebecca Zech

Rebecca begynte med fitnesstrening på 90-tallet – i sin hjembys første fitnessenter! Siden ble hun grepet av hvordan hun kunne jobbe med kroppen for å få et sunnere og sterkere liv. Hun elsker fleksibilitet i sin trening, så hun til daglig kan gå til de gruppetimene hun har lyst til – uansett om det er yoga eller funksjonell trening. Det har også resultert i at hun har meget bred kompetanse og kunnskap, som smitter av på hennes elever, som blir godt kjent med fitness-sentrets treningsmuligheter.

Hun ble spinning-instruktør i 2004, hun elsker å undervise og har alltid vært dyktig til å motivere folk til bedre trening. Hun brenner for kombinasjonen av lett og hard trening, som gir en mue bedre og allsidig trening, som får folk til at fortsette og elske treningen.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas