Bli sterk med Sara

Nyt litt ekstra i ferien ved å starte og avslutte dagen med deilig yoga, som er både styrkende og avslappende! Denne uka får du også mulighet til å utfordre kroppen i alt fra leken bootcamp og høyintensiv styrketrening til stabiliserende core trening.

Bli med på mine timer denne uka og bli Sterk med Sara!


Program

Programmet presenteres i sin helhet sammen med det ordinære treningsprogrammet på reisemålet. Ingen forhåndsbestilling kreves.

 Sivota Retreat - powered by Playitas


Slik ser timene ut

God morgen-yoga er nettopp det! Du vekker kroppen med behagelige bevegelser i takt med din egen pusterytme. Her blir du klar for dagens eventyr!

Avslappende yinyoga: Etter en dag med masse herlig trening og nye inntrykk får du, med hjelp av yinyogaen, landet og slappet av. I yinyoga gir vi kroppen tid til å bare være og gir oss selv en velfortjent mulighet til å hente oss inn igjen.

Stabiliserende core: Core er kroppens kjerne og med en sterk kjerne får du bedre holdning og orker mer av både hverdagssyslene og krevende fysisk aktivitet. Helt enkelt en time for alle.

Utfordrende HIIT: Høyintensiv intervalltrening forbedrer kondisjonen og styrken i en og samme time. Vi jobber med kroppen som belastning så alle kan være med på denne treningstimen.

Leken Bootcamp: Har du beholdt barnet i deg? Topp, da er dette timen for deg! Om ikke, så lover jeg å lokke det frem! Bootcamp er en leken måte å trene på, der du må ta i, konkurrere med andre og fremfor alt le så mye at du knapt tenker på at det er en treningstime. Vær forberedt på litt av hvert!

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i oppholdet på hotellet.

Dato & hotell: 
6.-13. september 2021  Sivota Retreat – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Sara Eriksson.
  • Hotell og treninganlegg i toppklasse.

Slik bestiller du: 

For å delta på denne uka bestiller du reise med oss til ett av hotellene under den uka Sara er der.
Påmelkdingen skjer på plass. Ordinært program og aktiviteter tilbys alltid på våre hotell, uansett gjestespill.

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt oss:
E- post: [email protected]

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Hvem kan delta? For hvem passer dette?

Våre sportshotell passer alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportshotell er det alltid lett å finne treningsvenner og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie. Bli med på en fullspekket ferie- og treningsuke der du deltar på det du liker, tester noe nytt om du vil eller bare tar det med ro en dag. 


Sara Eriksson

Om Sara

Yoga og variert trening har vært en stor del av Saras liv i lang tid. Å få mulighet til å holde treningstimer fylt med glede er noe av det beste hun vet! Sara har jobbet med å gi ferierende herlig trening i flere sesonger for Apollo tidligere og i noen år nå har hun drevet et eget selskap som heter Stark med Sara. Der holder hun yoga- og treningstimer hjemme i Sverige, nærmere bestemt i Östersund. Hun driver også som personlig trenere og blir ofte brukt som instruktør på ulike treningsreiser, blant annet med magasinet Topphälsa.

”Det ska bli fantastiskt roligt att få yoga och träna med dig på Apollos nya träningshotell!”

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas