Bli en bedre svømmer med Emma Igelström

Liker du å svømme? Liker du Hellas? Da bør du ikke gå glipp av vår populære gjestetrener Emma Igelström på Levante Beach Resort på Rhodos. Det er gratis å delta for deg som bor på hotellet i perioden 20. juni–4 juli 2018.

Grip sjansen og bli en bedre svømmer, lær deg å crawle, få verdifulle tips og forbedre teknikken din. Emma Igelström er en av Sveriges mest fremgangsrike svømmere – og hun kommer til å drille deg til crawlperfeksjon! Det er også den perfekte oppvarmingen før swimruns og triatlonkonkurranser.

Meld deg på plass. Obligatorisk oppmøte på velkomstmøtet den første dagen. Ta med svømmebriller, badehette og badetøy. All trening skjer på engelsk og svensk. Aldersgrensen er 15 år.  


Treningsprogram 20. juni–4. juli 2018 

Her kan du se programmet for uken

I perioden

20. juni–4. juli 2018
 

  • Svømmetren med tidligere verdensmester Emma Igelström!
  • Bo på populære Levante Beach Resort på Rhodos!
  • Alle svømmetimene er gratis!

Bestill Levante Beach Resort


Beskrivelse av svømmetreningen

Svømming; crawl& grunnkurs: Svømmeskole med fokus på å beherske svømmestilen crawl. Vi kommer også til å ha fokus på ryggsvømming. Forkunskap: Du må kunne svømme minst 200 meter bryst.
Svømming for vidrekommendeFor deg som allerede kan crawla men vil ta svømmingen din til et nytt nivå. Vi kommer til å jobbe med treningsopplegg og svømming i ulik fart. Teknikkutvikling for de som önsker.Forkunnskap: Du må kunne crawle 200 meter.

Privat svømmetrening utover de oppsatte tidene kan bestilles med Emma på plass. Pris 50 euro/time.


Om Emma Igelström

Igelström har tatt fem VM-gull, et VM-sølv, tolv EM-gull, to; EM-sølv og tre EM-bronse. Hennes mest fremgangsrike år var 2002, da hun under kortbane-VM i Moskva tok to individuelle VM-gull og ett for lag. Dessuten satt hun verdensrekord i alle tre hitene.

Emma Igelström var den første kvinnen som noen gang kom under drømmegrensen 30 sekunder på 50 meter bryst. I dag jobber hun som helserådgiver, inspirator og personlig trener.