Treningsglede på Kreta

 

Apollocamp på Kreta våren 2022

 

Bli med på Apollo vårcamp –  vi arrangerer nå alle kvinners drømmeuke! Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie til Kreta. Det blir mer enn 120 timer trening denne uka. 

Våren 2019 deltok mer enn 140 deltakere på treningsukene på Mythos Beach Resort på Rhodos. På programmet stod over 120 ulike gruppetimer med variert trening gjennom hele dagen. Våren 2022 vil hele arrangementet være på Kreta med All Inclusive på flotte Kiani Beach Resort.

På programmet står flere av våre faste instruktører og vår camp-koordinator Karoline Endsjø er selvsagt med i teamet og holder i trådene slik at campene beholder den formen vi er vant med. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med total avkobling, sol, bad, spa, venninneprat, shopping og god mat, kombinert med inspirerende treningsøkter. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!

Instruktørene 7. til 14. mai 2022

Ønsker du heller å reise 30. april til 7. mai gå til Apollo Camp på Cavo Spada Deluxe & Spa

Treningsformer

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. Prøv deg på yoga, bungee, core, dans, zumba eller trening med sklimatte – her finner du garantert noe du synes er gøy!

Beskrivelse av de ulike treningstimene

Vi tar forbehold om endringer i programmet. 


Er du interessert i aktive reiser? Ta en titt på våre Treningsreiser. Se også vår Treningskalender for oversikt over trening som tilbys på de ulike hotellene og andre treningsreiser. 

f

Rutiner for sikkerhet og trygghet på reisemålet
Endre reisefølge og tillegg til 48 timer før avreise
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

 

Apollo treningscamp 7. mai 2022


Avreise fra: 

Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø, Harstad/Narvik (Evenes) og Tromsø.

Pris fra: 15 998,- 

Inkluderer del i dobbeltrom, 1 kolli innsjekket bagasje, fly tur/retur, transport til hotellet, treningsopplegg og All Inclusive.

Det betales tillegg for enkeltrom og superiorrleilighet samt forsikringer. Se bestillingsskjemaet for priser. 

OBS! Ettromsleilighetene på Kiani Beach Resort har skyvedør mellom sove- og oppholdsdel. Så to som reiser sammen kan sove i hver sin del av leiligheten med dør mellom.

Hotellet på denne reisen er:

Kiani Beach Resort

 

Bestill her


Om instruktørene og hotellet

Full fart på Apollo Camp

Instruktørene

Vi reiser med en gjeng dyktige og entusiastiske ledere og håndplukkede PT'er fra KK Treningscamp. Instruktørene er flinke til å tilrettelegge treningen for deg som er nybegynner og for deg med treningserfaring. Målet er å engasjere og motivere deg til å bli sterkere og sunnere!

Les om instruktørene på Apollo Camp 7. til 14. mai 2022

Kiani Beach Resort

Kiani Beach Resort på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranda og byr på en komfortabel ferie. Her treningsrom samt flere aktiviteter som sandvolleyball, tennis og bordtennis. Det fine bassengområdet byr på panoramautsikt over havet. All Inclusive og hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. 

Les mer om Kiani Beach Resort

Følg Apollo Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen