Treningsreise med Anne Marte & Catrine høsten 2023

FULLBOOKET!

Vi storgleder oss til å arrangere vår andre treningsreise til hotell Levante på vakre Rhodos. Det blir en tur fylt med sol, aktivitet, trening i ulike former for ulike nivåer, avkobling, sosialt og mye god mat og drikke.

På tur med oss er det massevis av energi og vi har et mål om at du som reiser med oss skal komme hjem full av inspirasjon, motivasjon og ladede batterier. I en hektisk hverdag trenger vi å koble av og sette av tid til oss selv. Som aktive småbarnsmødre er Anne Marte og Catrine genuint opptatt av dette.

Vi trener så og si to ganger per dag med en miks av både kondisjon og styrke. Vi bruker hotellets mange treningsfasiliteter og gir deg et innblikk i ulike treningsformer og treningsøkter. Du må ikke være i kjempeform for å bli med på denne turen da vi tilpasser treningen til det nivået du er på. Du skal kjenne mestring og glede i treningene. Se under for eksempel på hvordan en typisk dag vil se ut. 

Reiser du alene er du ikke alene, vi blir godt kjent og du vil garantert få nye venner og bekjentskaper. En uke sammen er sosialt og gøy! Det vil også bli rom for å avkobling helt alene og tid til å gjøre akkurat det du har lyst til på dagen. Litt av alt på en tur som dette!

Har du lyst til å få et minne for livet, en energiboost du ikke har opplevd før og en vel fortjent avkobling så meld deg på nå! Vi gleder oss stort til å se kjente og ukjente. 

En typisk dag kan se slik ut:

 • 8.00: Løpetur eller gåtur
 • 8.45: Tøy og bøy
 • Frokost 
 • Egentid på strand/ved bassenget
 • Lunsj 
 • 17.00: Ettermiddagsøkt med styrketrening (sirkeløkt, WOD, EMOM, tabata både med vekt/egen kroppsvekt) 
 • Egentid 
 • Felles middag om kvelden og sosialt 

Informasjon om bestilling

FULLBOOKET!

Pris: 14 498,- 

Dato: 3.-10. september 2023

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. 

Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur inkl. bagasje
 • Transport
 • Mat om bord i flyet
 • Del i dobbeltrom*
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Trening med Anne Marte og Catrine

​​​​​​*Enkeltromstillegg 3000,-

Tillegg du velger selv: 

 • Lunsj hele uka +752
 • All inclusve hele uka + 1397

Send mail om du vil stå på venteliste.

Kontakt oss: 
E post: [email protected]


 

Instruktørene Anne Marte og Catrine

Anne Marte & Catrine Anne Marte & Catrine

Catrine Collins en sprudlende og energisk dame som sjonglerer jobb, familieliv og trening. Hun brenner for å finne løsninger på hvordan vi kan få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre lykkes og kjenner mestring i det de gjør Hun er utdannet personlig trener og jobber 100% i eget AS der hun driver egen treningsportal og jobber med gruppecoaching. Catrine deler daglig treningsinspirasjon med sine mange følgere på Instagram. Se Catrines Instagram

Anne Marte Sneve er utdannet personlig trener fra Norges idrettshøgskole og har også en mastergrad i helsefremmende arbeid fra Universitetet i Sørøst Norge. Hun har jobbet som personlig trener i mange år, og har tidligere vært trener i programmet TV2 Sporty. Overskudd i hverdagen, aktivitet og mestring er noe hun lever og ånder for. Nå bor hun og driver Sportygården sammen med sin mann og sine tre døtre. Her tilbyr de både camper, gruppetreninger og personlig trening. Les mer på Sportygården.


 

Hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas