Puls & Styrke med Anna

Liker du forskjellige typer trening? Hvis svaret er ja, så skal du bestille et opphold på vårt nye Apollo Sports-hotell, Porto Myrina - powered by Playitas fra den 14. august, da besøker nemlig gjesteinstruktøren Anna Kristensen hotellet. Anna vil sørge for en utfordrende uke, fylt med treningstimer hvor du som gjest, kan delta gratis.

Om Puls & Styrke med Anna

Bli med på en uke fylt med gruppetrening samme med Anna, som skal være gjesteinstruktør. Anna vil være på vårt siste tilskudd av Apollo Sports-hoteller, Porto Myrina - powered by Playitas. Hotellet ligger på den greske øya Limnos, som er et ny lansert og spennende reisemål for sommeren 2021, og ligger kun en kort spasertur fra landsbyen Myrina, med maleriske omgivelser og tradisjonelle tavernaer. Annas trening består av blant annet av sykkeltime og TRX-trening, og alle treningsøktene preges av Annas energiske utstråling, som skaper glede og motivasjon. Anna, har lang erfaring med personlig trening og sørger for at alle, uansett nivå, får maksimalt utbytte av treningen. Anna gir gjerne gode råd og tips, så man kan fortsette treningen etter at man er kommet hjem fra denne treningsuka.


Hvem kan delta?

Alle hold er både for nybegynnere og øvede. Intensiteten og vanskelighetsgraden kan justeres på samtlige timer. Du må være fylt 15 år for å delta på timene.

Ukeprogram

Her ser du ukas program. Programmet er foreløpig, og tidene kan justeres avhengig av vær og fasiliteter.

Se ukeprogrammet  


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på Porto Myrina - powered by Playitas. Klikk på det blå bestillingslinken til høyre og gå til den aktuelle dato for treningsuka med Anna. Bestill reisen! Ingen påmelding kreves for at delta på treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: Trening med gjesteinstruktør Anna Kristensen er gratis. Bestill bare reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og delta.

Dato: 14. august - 21. august 2021

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • Gruppetreningen med Anna er gratis
  • Profesjonell instruktør
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
  • For alle nivåer - alle kan delta

Trening, sol og samvær

Har du spørsmål? Send oss en mail.

Bestill hotellet

Se alle våre treningsuker og gruppetimer

Beskrivelse av treningstimene

HIIT, som navnet indikerer, er dette en time med høy intensitet. Vi jobber med hele kroppen og presser oss selv. Vi forbedrer vår kondisjon og til dels også vår styrke. Alle kan være med, men vær forberedt på å svette! Ingen timer er like. Fokus er glede og effektiv trening, som fører til høy forbrenning.

TRX er trening der vi hele tiden har fokus på vår core, samtidig med at vi jobber med hele kroppen. Det er god kombinasjon av styrke og lett kondisjon. Alle kan være med, fordi vi utelukkende jobber med egen kroppsvekt og selv kan justere, hvor hardt det skal være. Hvis du aldri har prøvd TRX før, så skal du garantert gripe sjansen. Du kommer ikke til å angre!

Core er utelukkende trening hvor vi jobber med vår core, altså mave- og ryggmuskulatur. En god blanding av stående og liggende øvelser, som går hele veien rundt og styrker hele vårt korsett.

Booty Burn fokuserer på rumpe og lår. Det er altså timen for deg, der gjerne vil ha rumpe av stål. En intens time med fokus på styrke. Alle deltar på sitt nivå.

Bike gir svett panne, og treningen foregår til motiverende- og inspirerende musikk. Nivået på denne time er primært moderat anstrengende til hard trening, og henvender seg til begynnere til lett-øvede.

Pakkeliste

Dette bør du ha med deg:

  • Drikkeflaske.
  • Ekstra treningstøy.
  • Utstyr til øvrige sportsgrener, hvis du ønsker at spille tennis, padel, leie en landeveissykkel eller terrengsykkel eller noe helt annet.
  • Gode tursko. 


Om instruktøren

Puls & Styrke med Anna

Om Anna Kristensen

Anna har en stor pasjon for å være aktiv og ikke minst, for å undervise og motivere andre til også å være aktive. Hun er kjent for sin energiske og positive holdning og tilstedeværelse, som er både livsbekreftende og smittende.
Anna har arbeidet på og av i fitnessindustrien siden 2010 og har en BSc og MSc fra England i Exercise & Nutrition Science, samtidig med at hun er sertifisert PT, gruppetrening-, bike -og TRX instruktør. Til hverdags arbeider hun, som timeinstruktør i Fitness X på Frederiksberg i København.

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

Les mer om dette enestående hotellet og alle dets fasiliteter her »​