Cross, styrke og intervalløping med Amalie Bering

Denne uka er for deg som ønsker å forbedre formen og styrken. Danske Amalie Bering brenner for løping, styrke- og funksjonell trening og er en motiverende og inspirerende instruktør, som sørger for morsom og utfordrende trening. 

Om treningsuka med Amalie Bering

Uka vil være fylt med morsom og utfordrende trening, og forskjellige treningsutstyr vil bli brukt i kombinasjon med egen kroppsvekt. Du vil bli utfordret samtidig som du får noen morsomme og motiverende treningsopplevelser, med funksjonell trening, løpe- og styrketrening. Treningsprogrammet er utviklet av Amalie Bering og all trening er gratis den uka hun er gjesteinstruktør. 


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.

Hvem kan delta?

Alle timene er for både nybegynnere og øvede, og løpetreningen passer spesielt godt til den som er litt trent fra før. Du må ha fylt 15 år for å kunne være med på timene.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet. Klikk på det blå bestillingslinken til høyre og velg den aktuelle dato for treningsuka. Bestill reisen! Ingen påmelding er kreves for å delta på treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Amalie er gratis. Bare bestill reisen med oss til ønsket hotell den uka som passer for deg og bli med.

Dato & hotell: 

31. juli-8. august 2022, Levante – powered by Playitas
29. august-5. september 2022, Sivota Retreat – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • Gratis gruppetimer med Amalie Bering
  • Topp hotell og treningsanlegg

Bestill Levante – powered by Playitas

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt:
E-post: [email protected]


Om instruktøren og hotellene

 

Amalie Bering

Amalie Bering

Jeg elsker en aktiv livsstil og trening. Spesielt brenner jeg for løping, styrke- og funksjonell trening – det gir meg så mye positivitet og livskvalitet. Gleden ved aktivitet og trening vil jeg gjerne dele med andre - og ved å inspirere og motivere, vil jeg gjerne bidra til å gi andre de heftigste og morsomste treningsopplevelsene. Jeg har alltid vært fysisk aktiv, men 2013 var året jeg oppdaget fitness/styrketrening, og det vekket virkelig min interesse, siden da har jeg opp gjennom årene vært innom og testet et bredt spekter av forskjellige treningsformer blant annet sub, HIIT, TRX, sykling mm. I 2017 forelsket jeg meg i crossfit og løping og jeg holdt meg til disse siden da. I 2016 ble jeg både autorisert personlig trener og kostveileder, som jeg har jobbet med de siste par årene. 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas