Aktiv ferie med Lena Christensen & Zafeiris Oikonomou

Velkommen til trening, sol, avkobling og ferie sammen med Lena Christensen og Zafeiris Oikonomou. Få en ny energiboost med Lena Christensen på den vakre, unike, og rolige greske øya Tilos.

Denne greske perlen er som skapt for å gi deg en ett nytt overskudd til en ellers så travel hverdag. 2,5 timer utenfor Rhodos ligger den  rolige og genuine greske øyen Tilos. Øya er liten med en fantastisk natur og her ligger alle forholdene til rette for gode opplevelser og uante muligheter for de som ønsker ny energi. Lokalbefolkningen på Tilos er svært hyggelige, gjestfrie og gjør sitt beste for at du får ett fantastisk opphold på øyen. Her kommer de fleste besøkende tilbake år etter år. 

Tilos har mange flotte turer å by på i forskjellige vansklighetsgrader. Terrenget er variert og det er en flott promenade i byen Livadia som kan bli benyttet til gåturer og intervall løping for de som ønsker dette. Det er gode svømmeforhold med nydelig klar sjø, mulighet for å leige sup og har en godt utstyr treningspark som ligger helt ved stranda. Øya er en skjult perle med lite turister, noe som gjør at opplevelsene på denne turen blir magisk.

Timebeskrivelse. 

 • Bootcamp: Øvelser som trener både kondisjon og styrke. Økten vil foregå i treningsparken med utstyr. Økten vil tilpasses deltakere og ulike nivå.
 • HIIT: Treningsøkten går på tid og vi kjører øvelser om er en kombinasjon av styrke og cardio. Du styrer tempo selv hele veien.
 • Core training/kjernetrening: Fokus på å få god kontakt med mage og rygg. Ulike nivå og intensitet.
 • Tabata: Intervalltrening med korte arbeidsperioder. Egenvektstrening og noe med utstyr.
 • Hinderløp trening/OCR training: En økt med fokus på øvelser som man ofte finne i hinderløp. Dekkvelt, farmers walk, løp med sandsekk, tau osv. Økten blir tilpasset ulike nivå.
 • Strikk økt: Vi jobber med ulike strikker og minibands.
 • Kettlebell og core økt:Vi legger opp til en økt hvor vi bruker ketlebells som utstyr gjennom økten og en del kun på kjernen.

Informasjon om bestilling

Pris: 13 498,- 

Dato: 28. mai-4. juni 2023

Hotell: Ilidi Rock

Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. 

Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur til Rhodos inkl. bagasje.
 • Transport, buss fra flyplassen på Rhodos til fergen, ferge til Tilos.
 • Mat på flyet
 • Del i leilighet*
 • Trening etter program 
 • Eventuelt annet som er inkludert

*Enkeltromstillegg 3055,- 

Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E post: [email protected]

I tillegg blir det:

Kondisjonsøkter og turer i nydelig terreng. Det blir mulighet til å løpe i fjellene om man ønsker det og det vil alltid være alternativer. Utflukt til Megalo Chorio. Tur til ett nydelig punkt hvor vi ser solnedgangen. Vi avslutter med middag i havna.

Hvem kan delta?

Turen passer for deg som ønsker å kombinere aktivitet med ro og avslapping. Fokuset på denne turen er å få jaget vekk stress og mas, hente ny inspirasjon og få ny energi. Turen passer  både deg som ønsker rolige dager og deg som vil ha mest mulig aktivitet. Området er tilrettelagt for eldre og passer like godt for pensjonister som for ungdom. Vi lager opplegget som passer alle nivå. Ønsker du å oppleve en ekte gresk stemning uten mye turisme er dette plassen og turen å velge.

Hva kan du forvente deg?

Denne reisen vil garantert gi deg som deltaker masse gode opplevelser gjennom gode økter, fine turopplevelser, fine stunder med lokalbefolkning og ikke minst med de andre deltakerene på turen. Du kommer tett på øysamfunnet og vil reise herfra med mange nye perspektiver og minst ny energi. Dersom du som deltakter ikke ønsker å være med på alle fellesøkter kan du og styre dagen selv og vi vil legge til rette for en reise som gir deg mest mulig utbytte. Reisen passer for alle aldrer og alle nivå. Opplegget blir tilpasset. Det er en perfekt tur for avkobling og oppsamling av masse ny energi.


 

Instruktørene Lena og Zafeiris

Lena Christensen

Lena Christensen

Lena brenner for en aktiv livsstil og har gjennom mange år opparbeidet seg god kunnskap rundt trening og god helse. Hun har jobbet som personlig trener i snart 5 år, eier treningssenteret Sporty Bømlo AS på Bømlo som hun startet opp i starten av 2020. Hun har deltatt i flere mesterskap både innenlands og utenlands i grenen power og 1 RM. Hun ble Nordisk mester i grenen power i november 2021, og Norgesmester i juni 2022. Lena har selv reist flere turer ned til Tilos på treningsturer og kjenner både øyen og lokalbefolkningen godt. Hun har nå opparbeidet seg ett godt samarbeid med personlig trener Zafeiris Oikonomou som driver treningsparken Tilos Street Workout på Tilos.

Instagram @ptlenachristensen

Zaferis Oikonomou

Zaferis Oikonomou

Zafeiris er født og oppvokst på Tilos. Han har drevet med sport og trening siden han var barn. Etter studier i turisme staret han sin eget firma på Tilos. Han studerte til å bli personlig trener gjennom NASM (National Academy of Sport Medication) i Athen og har spesialisert seg i kroppsvektstrening, funksjonell trening, calisthenics  og cross trening. Han har konkurert mye i Hellas og er spesielt glad i hinderløp som Spartan race, Odyssey challenge og marathon. I 2017 startet han Tilos Street Workout på Tilos. Zafeiris brenner for å få flere folk som liker en aktiv livsstil til øyen og har ett enormt engasjement for å gi folk gode opplevelser på øyen. Han eier eget supermarked og leier ut leiligheter i tillegg til å være personlig trener.

Instagram @zafirioikonomou


 

Hotellet

Ilidi Rock

Ilidi Rock  er et fint leilighetshotell som ligger ved stranda i Livadias på Tilos. Hotellet ligger i en fjellslutning og fra alle rommene er det en vakker utsikt over havet. Fra Ilidi Rock er det bare en kort spasertur inn til sentrum, og det ligger en liten strand like ved hotellet. Det er en steinete strand der man bader fra badebrygger. Ved havet er det solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Les mer om Ilidi Rock