Trailrunning med Hverdagstreneren

Trailrunning med Hverdagstreneren

Velkommen til løpetrening på herlige stier utenfor vanlig allfarvei sammen med Øyvind Kvernen og Hverdagstreneren.  Kurset retter seg mot deg som har kommet i gang med løpingen og i hovedsak bruker løping som treningsform i hverdagen. Kurset starter med en enkel presentasjon og gjennomgang av hovedtrekkene i god løpsteknikk, spesielt rettet mot deg som gjerne løper på sti og utenfor vanlig allfarvei.

Det vil også bli en gjennomgang av ulike løpeformer og hvordan man kan fordele disse gjennom en treningsuke. Målet med kurset er at man som deltaker skal bedre teknikken sin slik at man kommer opp og flyter bedre i løpssteget. 

Se også:

Hvem kan delta/nivå:

Kurset passer for alle, og er mer rettet mot den tekniske biten i løpingen slik at ulik kondisjonsform for deltakerne nødvendigvis ikke er en begrensning for å delta. Tilbakemeldingen vil være individuelt rettet, men det er likevel en fordel at man ikke er helt fersk løper, men har noen løpeøkter bak seg i løpet av de siste ukene før deltakelse. 

Inkludert i kurset:

Innføring i god løpeteknikk, treningsformer, intensitetsstyring. Tilbakemelding og korrigering i teknikk og bevegelser fra kursleder. Avslutningsøvelser (tøying og skadeforebyggende tiltak). 


Program:

Kl. 17:30:

  • Oppmøte, registrering og presentasjon av kursleder.
  • Kort gjennomgang av teknikk, treningsformer og fordeling (intensivitet).
  • Praktisk løping med korrigering av den enkelte fra kursleder

Kl. 19:00:

  • Avslutning, repetisjon, tøyningsøvelser og gjennomgang av skadeforebyggende tiltak.


Varighet: 2 timer.

Pris: 600 kr. 

Begrenset antall plasser. Minimum 5 deltakere - maks 25 personer per kurs. 

Sted Oppmøteplass Dato Dag og tid  
Drøbak Follo Museum 11.06 Torsdag kl. 17:30 Bestill

Om Øyvind Kvernen:

Øyvind Kvernen

Øyvind Kvernen eier og driver konseptet Hverdagstreneren og Folkeløpet. Øyvind er 48 år og kommer fra Frei utenfor Kristiansund. Den idrettslige bakgrunnen startet med fotball og friidrett i tenårene hvor han spilte aktivt sammen med kjente landslagsspillere som Solskjær og løpere som Jim Svenøy og Frank Fiske. I de siste 10 årene har Øyvind konkurrert aktivt i triathlon og løp fra 5 km (17.30) – 21 km (1.25.42).

Til daglig jobber Øyvind med en del kursing og aktiviteter gjennom Hverdagstreneren som arrangerer kurs og arrangementer for bedrifter, lag og foreninger i Norge som opptar mye av tiden med idrett.

Øyvind er en entusiastisk og energisk kursholder som har samarbeidet med oss i et par år allerede.