Open water svømmekurs med Stormo

Open water svømmekurs med Stormo

Velkommen til en svømmetrening i åpent vann med triatletene Trude og Lars Petter.

Kurset retter seg både mot deg som er nybegynner og nysgjerrig på svømming i åpent vann og deg som har svømt litt og trenger innspill på teknikk og svømmetrening. Vi starter med en enkel presentasjon og gjennomgang av hovedtrekkene i god svømmeteknikk i åpnet vann og hva du bør tenke på både med tanke på teknikk og sikkerhet. Målet med kurset er at du som deltaker skal kunne føle deg trygg på å svømme i åpent vann og ikke minst få bedre teknikk slik at du svømmer bedre og raskere. Kurset vil foregå i en lite skogstjern hvor vi kan svømme nærme land hele tiden og det vil føles trygt. Instruksjon fra kursledere vil foregå både i vann og fra land.

Se også:

Hvem kan delta/nivå:

Kurset passer for deg som har svømt noe (du må kunne svømme 250m fristil i ett strekk), og er mer rettet mot den tekniske biten slik at ulik kondisjonsform for deltakerne ikke er en begrensning for å delta. Tilbakemeldingen vil være individuelt rettet. Man må ha våtdrakt designet for svømming for å være med på kurset.

Inkludert i kurset:

Innføring i god svømmeteknikk i åpent vann og treningsformer fra erfarne instruktører. Tilbakemelding og korrigering i teknikk fra kursleder. Avslutningsøvelser (tøying og skadeforebyggende tiltak).

Følgende er ikke inkludert:
Våtdrakt, utstyr (paddles, svømmebriller o.l.), drikke og ernæring.

Program:

Kl. 17:30:

  • Oppmøte, registrering og presentasjon av kursleder.
  • Kort gjennomgang av teknikk og sikkerhet. Praktisk svømming i åpent vann med korrigering av den enkelte fra instruktørene.
     

Kl. 19:30:

  • Avslutning og repetisjon. 


Varighet: Ca. 2 timer. 

Pris: 800,– kr.

Begrenset antall plasser. Minimum 10 deltakere - maks 20 personer per kurs.

Sted Oppmøtested Aktivitet Dato Dag og tid  
Drammen Vestsiden Landfalltjern Open water svømming 3 timer 08.07 Onsdag kl. 17:30 Bestill

Om Lars Petter og Trude Stormo

Trude og Lars Petter Stormo

Trude og Lars Petter har begge seiere i store internasjonale Ironman-konkurranser, og de har gjennom flere år vært å regne blant Norges og verdens beste age-group Ironman-triatleter. Lars Petter har blant annet vunnet Norseman Xtreme Triathlon to ganger (2007 og 2016), og han har to andreplasser og to fjerdeplasser i denne konkurransen som omtales som verdens hardeste endagskonkurranse. Trude har en femteplass og en syvende plass i Norseman og har vunnet Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon.

De siste årene har de kontinuerlig levert toppresultater i noen av verdens største Ironman-konkurranser både i amatørklassen og målt opp mot de profesjonelle utøverne. De har begge deltatt flere ganger i VM i Ironman på Hawaii og Lars Petter har bl.a. to veldig sterke andreplasser blant amatørene, og innehar den norske rekorden i den legendariske VM-løypa.