Løpstrening med Lars Petter og Trude Stormo

Løpstrening med Lars Petter og Trude Stormo

Velkommen til løpetrening sammen med triatletene Trude og Lars Petter Stormo. Kurset retter seg mot deg som har kommet i gang med løpingen og i hovedsak bruker løping som treningsform i hverdagen. Kurset starter med en enkel presentasjon og gjennomgang av hovedtrekkene i god løpsteknikk, noe teknikktrening og en avsluttende del med intervaller med fokus på god teknikk i høyere tempo. Det vil også bli en gjennomgang av ulike treningsformer, fordeling gjennom en uke og målet med kurset er at man som deltaker skal bedre teknikken sin slik at man kommer opp og flyter bedre i løpssteget.

Se også:

Hvem kan delta/nivå:

Kurset passer for alle, og er mer rettet mot teknikk og treningsmetode slik at ulik kondisjonsform for deltakerne nødvendigvis ikke er en begrensning for å delta. Tilbakemeldingen vil være individuelt rettet, men det er likevel en fordel at man ikke er helt fersk mosjonist da treningen kan være belastende for den som er utrent.


Inkludert i kurset:

Innføring i god løpeteknikk, treningsformer og intensitetsstyring fra erfarne instruktører. Tilbakemelding og korrigering i teknikk og bevegelser fra kursledere. Avslutningsøvelser (tøying og skadeforebyggende tiltak).
Ikke inkludert: Treningsutstyr, drikke og eventuell ernæring.

Program:

Kl. 17:30:

  • Oppmøte, registrering og presentasjon av kursleder.
  • Kort gjennomgang av teknikk, treningsformer og intensitetsstyring. Praktisk løpetrening med korrigering og veiledning fra instruktørene.

Kl. 19:30:

  • Avslutning, repetisjon, tøyningsøvelser og gjennomgang av skadeforebyggende tiltak. 


Varighet: Ca. 2 timer. 

Pris: 800,– kr.

Begrenset antall plasser. Minimum 10 deltakere - maks 20 personer per kurs.

Sted Oppmøtested Aktivitet Dato Dag og tid  
Drammen Lier, Lierkroa Løpekurs/løpetrening med Stormo 24.06 Onsdag kl. 17:30 Bestill

Om Lars Petter og Trude Stormo

Trude og Lars Petter Stormo

Trude og Lars Petter har begge seiere i store internasjonale Ironman-konkurranser, og de har gjennom flere år vært å regne blant Norges og verdens beste age-group Ironman-triatleter. Lars Petter har blant annet vunnet Norseman Xtreme Triathlon to ganger (2007 og 2016), og han har to andreplasser og to fjerdeplasser i denne konkurransen som omtales som verdens hardeste endagskonkurranse. Trude har en femteplass og en syvende plass i Norseman og har vunnet Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon. De siste årene har de kontinuerlig levert toppresultater i noen av verdens største Ironman-konkurranser både i amatørklassen og målt opp mot de profesjonelle utøverne. De har begge deltatt flere ganger i VM i Ironman på Hawaii og Lars Petter har bl.a. to veldig sterke andreplasser blant amatørene, og innehar den norske rekorden i den legendariske VM-løypa.

I tillegg til å være sterke triatleter er de svært allsidige og kan begge skilte med veldig gode resultater både innenfor terrengsykling, landeveissykling, langrenn og løping.

I 2020 har de satset hardere enn noen gang og Lars Petter har tatt permisjon fra jobb for å satse 100% som profesjonell triatlet.