Bootcamp i parken

Treningstimer 1-3 timer

Lengter du etter å bevege kroppen etter en dag på hjemmekontor? I sommer kan du bli med Apollo Sports på morsomme treningsaktiviteter ulike steder i ditt nærområde! Vi tilbyr varierte treningstimer med utdannede treningsinstruktører i løpet av hele sommeren - prøv alt fra yoga, løpetrening og trening for hele familien! All trening er utendørs i mindre grupper.

Følg med - vi vil fortløpende legge ut flere treningsaktiviteter som arrangeres ulike steder rundt om i landet! 


Velg blant:

Løpsteknikk med Hverdagstreneren

Velkommen til løpetrening sammen med Øyvind Kvernen og Hverdagstreneren.  Kurset retter seg mot deg som har kommet i gang med løpingen og i hovedsak bruker løping som treningsform i hverdagen.

Tid: 17:30

Sted og dato:
25. juni - Sandefjord (Sandefjord Stadion)

Varighet: 2 timer

Les mer og bestill

Stisykkelkurs med Joline Johansson

Bli med på stisykkelkurs med Joline Johansson hvor fokus er å forbedre teknikken i terrenget, balansetrening, utforkjøring og klatring. Kurset passer for deg som har noe erfaring med terrengsykling. 

Tid: 17:30

Sted og dato:
11. august - Lillomarka, Kjelsås
13. august - Drammen Bike Park

Varighet: Ca. 3 timer

Les mer og bestill

Elghufs med Ingrid Kristiansen

Bli med på Elghufstrening (Nordic Walking) sammen med Ingrid Kristiansen. Kurset retter seg mot deg som er glad i å gå eller løpe som mosjon og er interessert i lære mer om hvordan bruken av staver kan øke effekten av treningen din. 

Tid: 17:30

Sted og dato:

24. juni - Bogstad, Oslo
18. august - Midtstuen, Oslo
25. august - Bogstad, Oslo

Varighet: Ca. 2 timer

Les mer og bestill

Sirkeltrening med Marion

Tren sirkeltrening utendørs hvor vi bruker kroppen som vekt og verktøy!

Tid: 18:00

Sted:

Sælen Oppveksttun skole, Bergen

Dato:

Hver mandag fra 22. juni til 13. juli

Varighet: 1 time

Les mer og bestill

Løpstrening med Stormo

Bli med på løpetrening med triatletene Trude og Lars Petter Stormo. Kurset retter seg mot deg som har kommet i gang med løpingen og i hovedsak bruker løping som treningsform i hverdagen.

Tid: 17:30

Sted: Lier, Drammen

Dato: 24. juni

Varighet: Ca. 2 timer

Les mer og bestill

Open water svømmekurs med Stormo

Velkommen til svømmetrening i åpent vann med triatletene Trude og Lars Petter Stormo. Kurset retter seg både mot deg som er nybegynner og nysgjerrig på svømming i åpent vann og deg som har svømt litt og trenger innspill på teknikk og svømmetrening.

Tid: 17:30

Sted: Drammen (Vestsiden Landfalltjern)

Dato: 08. juli

Varighet: Ca. 2 timer

Les mer og bestill

Learn 2 Windsurf med Apollo i sommer

Velkommen til vårt basis nybegynnerkurs i windsurfing i sommer. Formålet med kurset er å lære det grunnleggende i brettseiling og mestre moderate vindforhold. Kurset gir en god gjennomgang i hvordan man håndterer utstyret, sikkerhet på sjøen, rigging av seil og nødvendig teknikk for å kunne seile brett.

Tid: 18:00

Sted og dato:
25. august - Sollerudstranda på Lysaker.

Varighet: 3 timer

Les mer og bestill

Hvorfor arrangerer vi trening i lokalmiljøet i Norge?

I tider som dette befinner vi oss alle på hjemmearenaen og vi i Apollo får ikke gjort det vi liker aller best – å reise til fantastiske steder og trene verden over. Det vi kan gjøre er å fortsette å arrangere lokale treningsmuligheter for dere rundt omkring i Norge – selvsagt med de forutsetningene som finnes.

For at så mange som mulig skal kunne delta har vi spredt vår trening rundt om kring i landet så du slipper å dra langt fra hjemmet. Følg med - for vi kommer fortløpende å fylle på med aktiviteter fra nord til sør med ulike arrangementer.

Vi forholder oss selvsagt til alle rådene fra helsemyndighetenes retningslinjer om hygiene og avstand.