Day Camps

Day Camps i Norge - hele treningsdager

Bli med på våre Day Camps ulike steder i Norge! I sommer kan du velge blant ulike Day Camps som ledes av utdannede instruktører - perfekt for deg som ønsker å holde deg i aktivitet og trene sammen med andre.

Følg med - vi legger fortløpende ut flere Day Camps!


Velg blant:

Learn 2 Kajakk

Velkommen til utvidet introkurs i kajakk! Kursene følger føringene fra Padleforbundet i forhold til opplæring og sikkerhet slik at man blir trygg på vannet. Ingen forkunnskaper er nødvendig og våre kursholdere stiller med alt av nødvendig utstyr.

Sted og dato:

29. juni kl. 17:30 - Lysaker (Sollerudstranda)
26. august kl. 17:00 - Lysaker (Sollerudstranda)

Varighet: Ca. 4 timer

Les mer og bestill


Hvorfor arrangerer vi trening i lokalmiljøet i Norge?

I tider som dette befinner vi oss alle på hjemmearenaen og vi i Apollo får ikke gjort det vi liker aller best – å reise til fantastiske steder og trene verden over. Det vi kan gjøre er å fortsette å arrangere lokale treningsmuligheter for dere rundt omkring i Norge – selvsagt med de forutsetningene som finnes.

For at så mange som mulig skal kunne delta har vi spredt vår trening rundt om kring i landet så du slipper å dra langt fra hjemmet. Følg med - for vi kommer fortløpende å fylle på med aktiviteter fra nord til sør med ulike arrangementer.

Vi forholder oss selvsagt til alle rådene fra helsemyndighetenes retningslinjer om hygiene og avstand.