Surfeskole på La Pared, Fuerteventura

På Fuerteventura ligger forholdene til rette for surfing på alle nivå! I gangavstand fra treningshotellet La Pared – powered by Playitas, ligger surfeparadiset for nybegynnere og øvede surfere. Surfeskolen Wellenkind Surf School holder til på hotellet, og tilbyr daglige surfekurs på nybegynner og øvet nivå.

På La Pared ønsker vi alle velkommen til våre surfekurs på 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle og utdannede livreddere. Instruktørene blir alltid med i vannet. Stranden ligger i gangavstand fra hotellet, ca. 400 meter unna. Alle kurs arrangeres i mindre grupper. Kursene er perfekte for nybegynnere og de som ønsker å terpe litt ekstra på teknikken før man begir seg ut på større bølger. Her kan både venner og familie melde seg på!


Vil du bestille surfekurs så gjør du dette samtidig som at du bestiller hotellet.

Har du allerede bestilt reise til La Pared? Legg til surfekurs i bestillingen din her »
 

Fakta - Surf på La Pared

  • Beach break
  • Bølgekvalitet: 3 (av 5)
  • Bølgeretning: Høyre og venstre
  • Havbunn: Sand
  • Nivå: For nybegynnere
  • Risiko: Ingen for surfere, svømmere må være oppmerksomme

Surfekurs på La Pared

Velg mellom 3 ulike pakker: introkurs (4 timer), 3-dagers- eller 5-dagerskurs.
Prøv surfing før du bestemmer deg

Introkurs

1 gang, ca. 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 425 kr

Har du alltid drømt om å prøve bølgesurfing? Stranden La Pared er det perfekte nybegynnerstedet. Vårt surfesenter tilbyr prøve på kurs og skulle du like det går det fint å gå videre med et 3-dagers kurs på når du er på plass.

3 dagers surfekurs på La Pared

3-dagers surfekurs

3 ganger á 4 timer
Passer for:
Nybegynnere og øvet nivå
Pris:  1 050 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing eller lær deg mer med våre profesjonelle surfeinstruktører, som instruerer deg ut i fra det nivået du befinner deg på. Denne pakken gir deg det du trenger for å kunne surfe videre på egen hånd.

5 dagers surfekurs for nybegynnere og øvede

5-dagers surfekurs

5 ganger á 4 timer
Passer: Nybegynnere og øvede surfere
Pris: 1 500 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing og lær deg å mestre brettet på bølgene. Våre profesjonelle surfeinstruktører instruerer deg ut i fra ditt nivå. Dett kurset kommer til å gjøre underverker på dine surfeskills. Etter en uke med oss kommer du til å kunne legg ut på større surfeeventyr i verden.


For alle kurs gjelder følgende:

 

Svømmedyktighet: Svømmedyktighet er et krav.
Alder: Alle fra 5 år og oppover kan delta. Foresatt må følge barn mellom 5 og 11 år. Medfølgende foresatt må legge til transport (gjøres på plass i surfesentret. Pris ca. 10 euro) eller bestille surfekurs også for seg selv.
Varighet surfekurs: Alle kurs tar ca. 3-4 timer inkl. samling, gange til og fra stranden. Ca. 2 timer i vannet pr. kurs.
Utstyr: Alt utstyr som brett og våtdrakt er inkludert.
Språk: All undervisning foregår på engelsk.
Transport: Transport er inkludert om det skulle være behov for å dra til en annen strand.


Bo på La Pared – powered by Playitas

Her kan du lese mer om treningshotellet La Pared, som ligger rett ved surfestranden.
Vil du bestille surfekurs så gjør du dette samtidig som at du bestiller hotellet. Har du allerede bestilt reise til La Pared, legger du til ønsket kurs på Min bestilling.
Stranden ved hotellet La Pared