Løpetur med Urban Tribes på Fuerteventura

Vi inviterer til en treningsuke i regi av svenske Urban Tribes på Apollo Sports hotellet La Pared - powered by Playitas på Fuerteventura. Målet med uken er å gi alle deltakere en fantastisk løpeopplevelse i naturskjønne omgivelser – med trening, teknikk og samhold i fokus.

Med Fjellene i sør og ørkenen i nord som underlag, får vi et variert terreng å leke oss på. Høydepunktet denne uken er løpeturen fra hotellet til Playitas (ca. 30 km). I løpet av uken vil du garantert føle deg som en bedre og sterkere løper. Alle kan være med uavhengig av kondisjon og tempo - Urban Tribes er spesialister på å gjøre løping gøy og tilgjengelig for alle. Treningen er gratis og det kreves ingen videre påmelding.
 
Om Urban Tribes
Urban Tribes fokuserer helhjertet på trening, og da fremfor alt på løping, under mottoet ”Train yourself happy”. Trenerne har variert bakgrunn; noen har løpt siden barndommen og kommer fra friidrettsmiljøet, mens andre fant kjærlighet for løping senere i livet. De holder til i både Norge og Sverige og er en ledende virksomhet innenfor løping for både bedrifter og privatpersoner.

Løpetur med Urban Tribes

Dato: 22. 29. januar og 2. – 9. april 2018
Avreise fra: Oslo

  • Gratis løpetrening alle dager.
  • Profesjonelle trenere fra Urban Tribes.
  • Alle kan delta.

Spørsmål? Send oss en e-post.

Bestill hotell

Se alle treningsreisene våre


Hvordan blir treningsuken?

Treningsuken består av både morgen- og ettermiddagsøkter. Noen dager vil det holdes to kortere økter, andre dager kjører vi en lengre økt. Treningen ledes i hovedsak av svenske instruktører men kan også gjennomføres på engelsk ved behov. Alle over 16 år kan delta. Ta med treningsklær, vannflaske, energi og godt humør. Merk at endringer i programmet kan forekomme. Oppdatert program vil bli utlevert ved ankomst.

Program for januar  Program for april


Bo bra på La Pared – powered by Playitas

Her bor du mellom gylne sanddyner og imponerende fjell, og er et hotell spesielt for deg som liker å være aktiv! Her får du blant annet gruppetrening, surf, løping og sykling. Fra hotellet strekker det seg en fantastisk grusvei hele veien til Playitas - den må vi bare utforske!