Løpetrening med Urban Tribes – tren gratis på utvalgte treningshoteller!

Løpetrening med Urban Tribes

Noen uker i løpet av året besøker løpetrenere fra svenske Urban Tribes et utvalg av våre Apollo Sports- og Apollo Mondo-hotell. All løpetrening er gratis og målet med uken er å gi alle deltakerne gode løpeopplevelser. Du kommer garantert til å føle deg bedre, sterkere og fremfor alt som en bedre løper. Alle kan være med uansett kondisjon eller hurtighet –Urban Tribes er spesialister på å gjøre løpingen morsom og lett tilgjengelig for alle.

  • Gratis løpetrening

  • Profesjonelle trenere

  • Alle kan delta

Se alle treningsukene og timer med gjeste-instruktører»

Om Urban Tribes

Vi på Urban Tribes er en gjeng som elsker løping. Vi utdanner løpe-coacher og tilbyr profesjonell gruppeløping for bedrifter. Med vår kunnskap og lange erfaring hjelper vi mennesker og bedrifter til å føle seg bedre, utvikles og bevege seg fremover. Vi tror at verden blir bedre for alle som er i bevegelse og løping er vår måte å bevege oss på – noe som vi ønsker å gjøre enkelt og lettere tilgjengelig slik at så mange som mulig får sjansen til å løpe.

Hvordan treningsuken er lagt opp

Treningsuken består av ulike morgen- og ettermiddagsøkter. Noen dager kan du delta på to treningsøkter, andre dager tilbys én lengre økt. Stå opp tidlig og vekk kroppen med en morgenjogg og etter at solen er gått opp avslutter du med stretching før frokost. Kanskje blir ukens høydepunkt en langøkt til Chania by (Kreta), å springe get-trail på Rhodos, løpe opp på en vulkan på Lanzarote eller kyst til kyst på Fuerteventura? Øktene arrangeres på svensk og engelsk (ved behov) og alle over 16 år kan delta. Ta med treningsklær, vannflaske og godt humør. Vi tar forbehold om eventuelle endringer i programmet. Du får utdelt oppdatert program og mer informasjon om møtested ved ankomst.


Hotell, dato og treningsprogram

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Velg bestill på hotellet La Pared til venstre og gå til den aktuelle datoen for treningsuken. Så er det bare å bestille reisen din! Det koster ikke noe å delta på treningstimene og det er ikke nødvendig å forhåndsbestille. Merk at dette treningsprogrammet ikke går helt parallelt med våre flyvninger slik at man kun kan delta på deler av ukesprogrammet med mindre man bestiller 14-dagers reise over treningsuka.