Bilde av: Girl Power Camp med Tone G

Girl Power Camp med Tone G på Playitas

Who runs the world? GIRLS!

Ønsker du å kombinere reise med treningsglede og har en ekstra lidenskap for dans? Da bør du bli med på vårens hotteste treningscamp med selveste dansedronningen Tone G. Målet for denne turen er å ha det gøy på trening, sette seg fokus på kropp og sjel. Å danse er den ultimate aktiviteten for å komme i kontakt med sin feminine side. Dere vil få en skikkelig selvtillitboost og masse energi da man møter potensielle venninner, danner nettverk og samtidig oppnår treningsglede, og det virker utrolig positivt på vår psykiske helse.

Treningsprogrammet denne uken vil utfordre både styrke og kondisjon, og passer for alle nivåer. Du behøver ikke å ha noe danseerfaring for å delta. Fokuset vil være å jobbe teknisk med dansetrinn, trene smidighet, styrke og tempo som vil gi oss en god utholdenhet. Ved hjelp av afrikanske, karibiske og spanske rytmer vil vi lære oss forskjellige dansestiler som twerk, dancehall, salsa og reggaeton med mer.

Dette er en reise som passer perfekt for single, venninner, mor og datter, til og med kjærester. Denne treningscampen gir deg økt motivasjon til å trene på din måte, du tar eierskap og finner en treningsform som passer deg og føler sosial tilhørighet og ikke minst gå ut av komfortsonen.

 

Motto for turen er: Why do boring workouts when you can twerkout!

f

Rutiner for sikkerhet og trygghet på reisemålet
Endre reisefølge og tillegg til 48 timer før avreise
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Girl Power Camp med Tone G 

Dato: 16. til 23. januar 2022

Avreise: Oslo

Pris fra: 8 948,–

Inkluderer del i dobbeltrom/leilighet, fly tur/retur, innsjekket bagasje, transport til hotellet, treningsopplegg og frokost hver dag. Tilgang til hotellets treningsfasiliteter inkl. yoga. Skandinaviske aktivitetsverter og reiseleder.
Trening med instruktør Tone G.

Mot tillegg: Det betales valgfrie tillegg for enkeltrom, rom med spesifikk utsikt, forsikringer, valgfri type flymat tur & retur, samt halvpensjon og helpensjon.

Se bestillingsskjemaet for priser.
Begrenset antall plasser!

Vi tar forbehold om endringer i program og flytider. 
Trygghetspakken er inkludert!

Bosted:
Playitas Resort på Fuerteventura

Påmelding og bestilling

Meld deg på allerede i dag – så har du noe noe å glede deg til!


Treningsprogram:

Det vil være fokus på dans og trening som gir deg glede, motivasjon og inspirasjon! 3 unike konsepter som sikrer at du får trent hele kroppen men samtidig ha det gøy på tur. Målet med turen er å være i bevegelse, aktivere kroppen på en morsom måte og utfordre egen selvtillit.

Zumba  
– En perfekt treningsmetode for deg som elsker dans og musikk. Zumba gir deg energi, treningsglede og samtidig forbrenner du kalorier på en gøy måte. Vi danser oss igjennom Merrengue, Cumbia, Salsa, Reggaeton og mange flere dansestiler på 1 time. Dette er den ultimate måten å få energi, føle du er på fest og får innblikk i dansestiler fra hele verden. Passer alle nivåer.

Varighet: 60 minutter

Sirkeltrening
– Bli med på en ekte utfordring, med høyintensive øvelser bestående av styrke og kondisjonsintervaller. Vi kommer til å lære å jobbe selvstendig og i team. Treningen foregår ute i deilig frisk luft og med god avstand hvor vi har fokus på å trene oss igjennom alle muskelgrupper. Treningen er effektiv og variert, som tilpasses alle nivåer.

Varighet: 60 minutter

Twerk Teknikk  
– Denne populære danse og treningsformen utfordrer både sinn og kropp til å utføre sexy, akrobatiske og feminine trinn. Istedenfor magedans, kan man kalle det for en rompedans, der fokus er kroppskontroll og isolasjoner. Vi går igjennom twerketrinn steg for steg. Timen har fokus på kjernemuskulatur og selvtillitsboost. Vi jobber med fleksibilitet, core og bli godt kjent med egen kropp. Timen vil være for nybegynnere og lett øvet.

Varighet: 60 minutter

Twerk koreografi
– Sammen med kjente dansetrinn fra twerk og andre stilarter som Hip Hop, Dancehall, Reggaeton og danser oss igjennom forskjellige koreografier. En morsom og lærerik treningsøkt for å lære en ny dansestil på, men samtidig trene styrke og kondisjon på en helt unik måte 😊

Varighet: 60 minutter


 

Tone G

Tone Gåsbakk er 30 år men er aller best kjent som Zumba og Twerke Tone. Hun har jobbet spesifikt med dans og styrke i over 10 år, både som instruktør på treningsstudio og danseskoler i Norge og Danmark. Tone er sertifisert zumbainstruktør siden 2010 og har i 5 år vært twerkeinstruktør og eier av Twerk.no. Mange har sett henne twerke live på God Morgen Norge eller sammen med Vegard Harm. Hun jobber i dag som profesjonell danser og reiser Norge rundt for å lære nordmenn mer om «twerk».

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort