Treningsglade damer

Apollocamp på Kreta høsten 2020


Flere enn 120 timer trening i uken.


Bli med på Apollo høstcamp –  vi arrangerer nå alle kvinners drømmeuke! Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie til Kreta. Det blir mer enn 120 timer trening denne uken.

Våren 2019 deltok mer enn 140 deltakere på treningsukene på Mythos Beach Resort på Rhodos. På programmet stod over 120 ulike gruppetimer med variert trening gjennom hele dagen. Nå flytter vi hele arrangementet til Kreta og flotte Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels. Fordelen er at til Kreta flyr vi fra flere av våre avreiseflyplasser i Norge!

På programmet står flere av våre faste instruktører og vår camp-koordinator Karoline Endsjø er selvsagt med i teamet og holder i trådene slik at campene beholder den formen vi er vant med. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med total avkobling, sol, bad, spa, venninneprat, shopping og god mat, kombinert med inspirerende treningsøkter. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!

Instruktører som er klare for høstcampen er: Catrine Wilhelmsen, Kristina Slåtsve og Stine Hartmann, flere navn vil bli publisert etter hvert.

 

 

Se treningskalenderen

Apollocamp høsten 2020 

19.- 26. september 2020

Avreise: Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Kristiansund og Trondheim. 
På avreisene fra Bodø, Evenes, Harstad/Narvik og Tromsø kommer 1000,- i tillegg.

Pris fra: 13 998,-

Inkluderer del i dobbeltrom, fly tur/retur, transport til hotellet, treningsopplegg og All Inclusive.

Mot tillegg: Enkeltrom fra 2 998,– pr. person, forsikringer, bagasje og valgfri type flymat tur & retur.

Se andre frivillige tillegg i bestillingsskjemaet og merk at det betales hotellskatt direkte til hotellet i Hellas. 

Bosted:
Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels​ 

 

Bestill her

Treningsformer

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. Prøv deg på yoga, bungee, core, dans, zumba eller trening med sklimatte – her finner du garantert noe du synes er gøy!
Les om de ulike treningsformene

Full fart på Apollo Camp

Om instruktørene

Vi reiser med en gjeng dyktige og entusiastiske ledere og håndplukkede PT`er fra KK Treningscamp. Instruktørene er flinke til å tilrettelegge treningen for deg som er nybegynner og for deg med treningserfaring. Målet er å engasjere og motivere deg til å bli sterkere og sunnere!

Foreløpig er disse klare: Catrine Wilhelmsen, Kristina Slåtsve og Stine Hartmann, flere navn vil bli publisert etter hvert.

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranden og byr på en komfortabel ferie. Her har du All Inclusive og hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. Hotellet har gode sportsfasiliteter med treningsstudio både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet.

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Følg Apollos Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen