Bilde av: Treningsglade damer

Apollos treningscamp på Rhodos


Flere enn 120 timer trening i uken.

Bli med på Apollos treningscamp –  vi arrangerer nå alle kvinners drømmeuke! Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie til Rhodos. 

Våren 2019 deltok mer enn 140 deltakere på treningsukene på herlige Mythos Beach Resort på Rhodos. På programmet stod over 120 ulike gruppetimer med variert trening gjennom hele dagen. Det er fremdeles plasser igjen på treningsuken i september så det er bare å melde seg på. 

På programmet står flere av våre faste instruktører og vår camp-koordinator Karoline Endsjø er selvsagt med i teamet og holder i trådene slik at campene beholder den formen vi er vant med. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med total avkobling, sol, bad, spa, venninneprat, shopping og god mat, kombinert med inspirerende treningsøkter. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!

 

Se program og påmelding for Apollo treningscamp våren 2020! 

2019 - Apollo treningscamp 15. september 

Når: 15.- 22. september 2019.

Avreise fra: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Pris fra: 14 998,– 

*Prisen gjelder avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Forøvrig Inkluderer dette del i dobbeltrom, fly tur/retur, transport til hotellet, treningsopplegg og All Inclusive.

Mot tillegg: Enkeltrom 2 998,– pr. person, forsikringer og valgfri type flymat tur & retur.

Bosted: Mythos Beach, Rhodos.
*Det kan også bli innkvartering på nabohotellet Levante Beach Resort.

Instruktører: Anette Marie Haugerud, Cathrine Wilhelmsen, Daniel Gjerde og Kristina Slåtsve
Vi vil booke inn flere instruktører avhengig av antall deltagere. 
Presentasjon av instruktørene. 

Bestill her

Treningsformer

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. Prøv deg på yoga, bungee, core, dans, zumba eller trening med sklimatte – her finner du garantert noe du synes er gøy!
Les om de ulike treningsformene

Bilde av: instruktøren på Apollo Camp

Om instruktørene

Vi reiser med en gjeng dyktige og entusiastiske ledere og håndplukkede PT`er fra KK Treningscamp. Instruktørene er flinke til å tilrettelegge treningen for deg som er nybegynner og for deg med treningserfaring. Målet er å engasjere og motivere deg til å bli sterkere og sunnere!

Instruktørene 15. - 22. september 2019

 

 

Bilde av: bassengområdet på Mythos beach

Om Mythos Beach Resort

Hotellet ligger perfekt til på stranden på den greske perlen Rhodos. Her finner du fasilitetene du trenger for avslappende og behagelige dager, samtidig som alt er tilrettelagt for en aktiv ferie. Fine, moderne rom, buffet-restaurant, bassengområdet og sandal-avstand til stranden. Her vil du trives!

Les mer om Mythos Beach Resort

Følg Apollos Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen