Storbyferie i Europa

Storbyferie i Europa

En storbyferie i Europa er perfekt for de som ikke ønsker å bruke så mye tid på selve reisen – reisetiden er kort og flyalternativene er mange. Usikker på hvor du skal reise? Se våre europeiske storbyer under.

Storbyferie i Lisboa

Lisboa

I tillegg til det urbane storbylivet og sine unike kontraster mellom gammelt og nytt, er det også kort vei til stranden fra Lisboa.
Les mer og bestill reise til Lisboa

Storbyferie i London

London

Evigpopulære London går aldri av moten! Her finnes det utallige attraksjoner og opplevelser for både store og små!
Les mer og bestill reise til London

Storbyferie i Budapest

Budapest

Kulturbyen Budapest byr på vakre katedraler, deilige spa-behandlinger og spennende historie der byen opprinnelig var delt i to – Buda og Pest.
Les mer om storbyferie i Budapest

Storbyferie i Barceona

Barcelona

Fargerike Barcelona er et perfekt utgangspunkt for en variert storbyferie – shopping, gode restauranter og barer, utallige attraksjoner og strand midt i byen!
Les mer om storbyferie i Barcelona


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Vi har reiser til alle eksotiske drømmesteder verden over. Sett sammen reisen akkurat som du vil, når du vil og hvor du vil!

Søk og bestill en eksotisk reise

Storbyreiser

Bestill en herlig storbyreise og unn deg en flott opplevelse! Opplev minnerike dager i spennende storbyer hvor som helst i verden.

Søk og bestill en storbyferie

Fly med oss – verden over

Bestill flybilletter til all verdens steder! Du velger alt selv, reiselengde, pris, flyruter og ikke minst blant de over 400 flyselskapene vi tilbyr.

Søk og bestill flybilletter