Nyt våren og påsken i en storby

Våre mest populære reisemål i Italia

Lev det gode liv i Italia, landet som har uendelig mye å by på – enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser. Om du velger sol og bad, historiske byer eller et besøk i alpene – skuffet blir du garantert ikke. Se våre aller beste reisetips for Italia.
Reiseforslag i Spania Bestill en storbyreise

Reiser til Roma

Roma

En av de mest fasinerende byer på jord, kan man trygt si om Roma. Nyt Peterskirken, Panteon, Trevi-fontenen, Colosseum, shopping – og lange lunsjer med godt drikke.

Priser fly + 3 netter fra 2 198,–

Søk og bestill reise til Roma
Reiser til Capri

Capri

Den blå grotte, vakker natur og klart sjøgrønt hav. Tidligere paradis for kunstnere og intellektuelle, men i dag for folk flest. Napoli og Sorrento er nære naboer.

Priser fly + 3 netter fra 4 998,–

Søk og bestill reise til Capri
Reiser til Lucca

Lucca

En halvtimes kjøring fra flyplassen ligger Lucca med sin flotte beliggenhet: Nær havet og tett ved turistmagneter som Firenze, Pisa og Massa. Byens vakre, intime sentrum med bilfrie gater er omgitt av brede festningsmurer.

Priser fly + 3 netter fra 4 198,–

Søk og bestill reise til Lucca
Bestill reise til Sorrento

Sorrento

Ibsen bodde lenge i Sorrento, og han hadde det ikke travelt med å reise hjem fra dette vakre stedet. Her er det mye å oppleve, med Capri, Napoli og Amalfikysten i nærheten.

Priser fly + 3 netter fra 3 598,–

Søk og bestill reise til Sorrento
Bestill reise til Sicilia

Sicilia

Sicilia er en vakker øy med en spennende historie. Kjent for sin mafia, men byr på et variert landskap, flotte strender og høye fjell. Har Etna utbrudd, får du se et naturshow du aldri glemmer.

Priser fly + 7 netter fra 4 498,–

Søk og bestill pakkereise til Sicilia
Bestill reise til Sardinia

Sardinia

Sardinia – en italiensk perle av en øy, med hvite strender, ekte matkultur og varierende landskap. Legg til et deilig klima, så forstår du hvorfor italienere selv tar en reise til Sardinia i ferien.

Priser fly + 7 netter fra 6 198,–

Søk og bestill reise til Sardinia
Reiser til Gardasjøen

Gardasjøen

Gardasjøen med sine 19 ulike småbyer som har noe eget å by på. Bruk tiden til å oppleve flere av disse. Riva del Garda i nord hvor alpene stuper i den grønne innsjøen er et syn, eller Malcesine med ruvende slott.

Priser fly + 3 netter fra 2 998,–

Søk og bestill reise til Gardasjøen
Bestill reise til Venezia

Venezia

Kan du tenke deg en vakrere og mer romantisk by? Alle kanalene med sine broer, gondoler og vaporettos – og de historiske monumentene vi kjenner så vel: Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro.

Priser fly + 3 netter fra 2 298,–

Søk og bestill reise til Venezia
Reiser til Verona

Verona

Verona, en slående vakker by med et bysentrum og en arkitektur som er enestående, selv i kulturlandet Italia. Det var nettopp her "Romeo og Julie" utspant seg. Storslagne operaforestillinger opplever du i Arena, amfiteatret midt i gamlebyen.

Priser fly + 3 netter fra 3 398,–

Søk og bestill reiser til Verona
Bestill reise til Firenze

Firenze

Firenze i Toscanas, en av verdens mest omtalte byer. Med sine vakre åser, er byen kjent for Uffizimuseet – med kunst av da Vinci, Michelangelo og Botticelli.

Priser fly + 3 netter fra 2 298,–

Søk og bestill reise til Firenze
Bestill reise til Milano

Milano

Tenker man på Milano, tenker man ofte på mote og shopping, men byen har mye mer å by på. Reis til Milano for fotball, kultur og kunst og mat, eller benytt byen som utgangspunkt for å se Nord-Italia.

Priser fly + 3 netter fra 2 298,–

Søk og bestill reise til Milano
Bologna

Bologna

Er du opptatt av mat, bør turen gå til sjarmerende Bologna. Her står mattradisjonen sterkere enn i de fleste andre byer. Byens særpreg er godt ivaretatt. Ta livet helt med ro mens du opplever vakker arkitektur og flotte severdigheter.

Priser fly + 3 netter fra 2 498,–

Søk og bestill reise til Bologna