Reisetips – storbyferier og weekendreiser

Reisetips

Reisetips: Våre hotteste storbyer

Reis til en pulserende by og opplev stemningen fra en fortauskafe, besøk kjente muséer og skap nye minner. Vi tilbyr byer over hele verden – store som små. Usikker på hvor du skal reise? La oss inspirere deg med noen forslag her:Tallinn

Tallinn er en liten storby, og gamlebyen med sin ringmur – er som hentet fra et eventyr, og hyggelig å tusle rundt i.

Vi ♥ København!

København lokker om våren: nyt godt drikke i Nyhavn, lei sykkel og oppdag mer av byen, og byens Tivoli passer for alle! 

Berlin – allsidigheten selv

Berlin har aldri vært så populært som nå, så har du fortsatt ikke besøkt byen, må du sette Berlin på din reiseplan! Her får du severdigheter, kultur, shopping og store matopplevelser. Reisen er kort, og i tillegg veldig ofte rimelig.

Herlige Palma de Mallorca

På Mallorca kan du få både storbyliv i Palma og strandliv. Et kult tips er å besøke Garito Café på torsdager, da har de fantastiske DJer.

Alltid noe å gjøre i London

London er byen du aldri kan kjede deg i; det er alltid ting å gjøre der. Hvorfor ikke "Walk the line"; fra O2 til Queen Elizabeth Olympic Park? Løypa bringer deg blant annet forbi Royal Docks, og du kan se skulpturer av kjente kunstnere underveis.

Romantiske Paris

Paris er en by å besøke hele året, spesielt på våren. Ta turen til Versailles, spaser i parkene – du kan til og med slappe av på "stranden"! Til midten av august forandres strekninger langs Seinens elvebredd til strandområder. 

Livlige Barcelona

Der Spanias hovedstad Madrid er elegant og sofistikert, er Barcelona utfordrende og rebelsk. Gaudis arkitektur er med på å sette sitt preg på denne storbyen ved Spanias østkyst. Byen er den nest største i landet, og hovedstad i Katalonia. 

Festivaltid i Edinburgh

Skottlands hovedstad er den nest største turistbyen i Storbritannia. Og det er ikke uten grunn. Dette er storbyen med småbysjarm. Les mer »

Vennlige Dublin

Bli glad i Dublin! Menneskene er vennlige, shoppingen er god, utelivet er livlig...det er rett og slett en festlig by å besøke.

New York, storbyen over alle

New York har mye av alt - her finnes berømte museer, kjente parker og bygninger, shopping i verdensklasse og restauranter med mat fra hele verden. Det er ikke rart at byen er kjent som "verdens hovedstad", "the big apple" og "byen som aldri sover".

Historiske Krakow

Mange reiser til Krakow, og det er lett å forstå. Du flyr du raskt og billig, til prisgunstige restauranter og hoteller. Med den flotte gamlebyen, to UNESCO Verdensarvsteder rett i nærheten, er noe av det som gjør byen til et attraktivt reisemål.

Miami Beach, Florida

Miami har en uendelige sandstrand og fornøyelser du bare kan drømme om. Med sitt fantastiske klima både på land og i sjøen året rundt lokkes par, barnefamilier og pensjonister hit. En reise til Miami tilfredsstiller alle!