Premiumreiser sommer eller vinter

Oversikt over alle våre Premiumreiser

En Premiumreise gir deg en variert opplevelse der mat, natur og kultur står på programmet. Opplev noen av reisemålets aller vakreste steder, spis middag på sjarmerende restauranter og bli kjent med spennende kulturskatter - alt sammen i selskap med nye venner. Guidene sørger for at du kommer fra sted til sted uten at du trenger tenke på noe annet enn neste opplevelse.

Hva innebærer en Premiumreise?

  • Sosialt felleskap i en gruppe som reiser sammen
  • Natur, kultur og god mat står på programmet
  • Alle utflukter er inkluderte
  • Kom deg enkelt mellom de ulike stedene
  • Opphold på hotell av god standard

Reisemål

Premiumreise Kreta

Bestill premiumreise til Kreta

På Premiumreisen til Kreta tar vi deg med til Kretas små sjarmerende fjellandsbyer, til Chanias trange gater og smug og du får smake på noen av de ekte kretiske delikatessene.

Avreiser september og oktober.

Premiumreise Kroatia

Bestill Premiumreise til Kroatia

Bli med på Premiumreisen til Kroatia og opplev blant annet en ekte kroatisk aften, havnebyen Omis med sin fantastiske natur og et besøk i nabolandet Bosnia.

Avreise i juni og september

Premiumreise Rhodos

Bestill Premiumreise til Rhodos

På Premiumreisen til Rhodos vil du bl. a. oppdage Rhodos største severdigheter med en rundtur i byen etterfulgt av en herlig middag. Også de antikke byene Kallithea og Filerimos står på programmet denne uken.

Avreise i september og oktober

Premiumreise Parga

Bestill premiumreise til Parga

Bli med på en premiumreise til postkortvakre Parga hvor du får oppleve fantastisk natur, kultur og avkoblende båtturer – alt innbakt i programmet. Denne uken besøker vi bl. a. den vakre øya Paxos, den arkeologiske utgravningsplassen Butrinti og Europas egne Grand Canyon.

Avreise i september

Premiumreise Albania

Bestill premiumreise til Albania

Albania har raskt seilt opp som ett av Middelhavets hotteste reisemål. Med sine vakre strender, gjestfrie kultur og rike historie er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. På premiumreisen hit får du bl. a. oppleve en ekte albansk aften, det vakre naturfenomenet "det blå øyet" og utgravningene av den antikke byen Butrint.

Avreise i september

Premiumreise Kypros

Bestill premiumreise til Kypros

Bli med til Kypros og vår Premiumreise til dette varme og solsikre landet. Opplev den mystiske spøkelsesbyen Famagusta, lær deg å lage ekte kypriotiske retter, nyt gode middager og mye mer.

Avreise i september og oktober

Premiumreise Lanzarote

Bestill Premiumreise til Lanzarote

På premiumreisen til den arkitektonisk stilsikre vulkanøya Lanzarote får du oppleve noen av Lanzarotes mest kjente steder. Bli med til den kjente arkitekten Cesar Manriques hjem og det karrige månelandskapet i nasjonalparken Timanfaya. 

Avreise i november 2019 og mars 2020

Premiumreise Tenerife

Bestill Premiumreise til Tenerife »

Premiumreisen til den grønne kanariøya Tenerife inviterer til alt fra en tur til Teide, Spanias høyeste fjell, og en rundtur der vi oppdager øyas mest kjente perler, til en herlig dag på marked med prøvesmaking av tapas og vin.

Avreise i november og desember 2019 samt  januar, februar og mars 2020