Rhodos by

Premiumreiser til Rhodos

De ulike premiumreisene gir deg mulighet til å skreddersy din reise etter dine egne interesser og ønskemål om type ferie. Her kan du lese mer om de premiumreisene vi tilbyr på Rhodos.

Denne premiumreisen gir deg en variert opplevelse der både mat, natur og kultur er bakt inn i programmet.

Gamlebyen i Rhodos by

Rhodos by med middag

I Rhodos by er den vakre Mandrakihavna det naturlige møtestedet. Rett ved byen, på begge sider av øyas nordligste odde, ligger den smale og fine Ellistranden. Gamlebyen dateres helt tilbake til middelalderen og her er det fullt av liv og røre hele dagen. Basarer og merkebutikker ligger om hverandre, og du finner også flere kaféer og restauranter. Her er det hyggelig å gå rundt, spesielt om kvelden når folket samles i barene og på kaféenes uteserveringer langs de smale gatene. Sammen med en skandinavisktalende guide opplever vi de viktigste severdighetene i sentrum. Deretter samles vi på en restaurant for å innta en herlig middag i fellesskap.

Rhodos høydepunkter

I dag skal vi besøke noen av de stedene vi mener er Rhodos høydepunkter. Vi starter dagen med å besøke den gamle stadioen på Rhodos Akropolis. Vi drar så videre til den høyt beliggende og pittoreske byen Embonas der vi spiser lunsj. Herfra kjører vi innover i landet til fjellet Profitis Elias. Vi avslutter med et besøk i den bysantinske kirken Agios Nikolaos Fountouki. Denne lille kirken, som er en av Rhodos mest kjente, har fantastiske veggmalerier.

Gresk mat

Dinner & Winery

Felles middag på den tradisjonelle og familieeide tavernaen Artemida i byen Psithos. Vi besøker også en av Hellas største vinprodusenter, C.A.I.R denne kvelden.


Apollo tar forbehold om at mindre endringer i utfluktsprogram og aktiviteter kan forekomme helt frem til avreisedagen. Større endringer i programmet forekommer sjeldent og vil normalt meddeles i god tid før avreise, likevel kan endringer forekomme tett opp til avreisen grunnet lokale forhold som gjør endringer nødvendige.

Ukeprogram for Premiumreise Klassisk

Dag 1 Ankomst til Rhodos og innsjekking. Felles middag på hotellet.
Dag 2 Velkomstmøte, utflukt til Rhodos by og felles middag på restaurant.
Dag 3 Denne dagen har du til egen disposisjon. Felles middag på hotellet.
Dag 4 Utflukt Rhodos høydepunkter inkl. lunsj. Felles middag på hotellet.
Dag 5 Denne dagen har du til egen disposisjon. Felles middag på hotellet.
Dag 6 Dinner & Winery
Dag 7 Denne dagen har du til egen disposisjon. Felles middag på hotellet.
Dag 8 Utsjekking og hjemreise til Norge.

Avreisedatoer for Premiumreise Klassisk

  • 1. til 8. september (Poseidonia)
  • 8. til 15. september (Dionysos)
  • 15. til 22. september (Poseidonia)
  • 22. til 29. september (Poseidonia)
  • 13. til 20. oktober (Dionysos)