Premiumreise på skjærgårdscruise med Captain Bota

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

NYHET! Bli med på en sosial Premiumreise om bord på yachten Captain Bota! På et skjærgårdscruise får du oppleve den vakre naturen og bli kjent med Kroatias kultur og mattradisjoner. Underveis blir det utflukter og vinsmaking fra de ulike regionene vi passerer. Om bord er det er plass til 36 passasjerer og det er hele tre dekk i tillegg til det store soldekket med jacuzzi, solsenger og dusjer. Her er det godt å nyte sola mens båten cruiser gjennom den vakre skjærgården. Båten har badeplattform som gjør det enkelt å bade fra båten underveis.

Livet om bord og i land

M/S Captain Bota har tre dekk i tillegg til et stort soldekk med jacuzzi, solsenger og dusjer. Her kan man nyte late dager i sola eller i skyggen mens båten glir forbi den vakre skjærgården i Kroatia. Badeplattformen bak byr på forfriskende bad i sjøen når båten gjør badestopp underveis til ny havn. En flott, stor restaurant som både er inne- og utendørs med panoramavinduer så du alltid har utsikt. Wifi og storskjerm er også tilgjengelig i restauranten/loungen. 

Cruiset byr på mange gode opplevelser også på land. I flere av havnene kan du være med på en utflukt til fots, og det er også mulighet for å leie sykler om du ønsker å utforske områdene rundt. Spesielt Korcula og Mljet egner seg perfekt for en sykkeltur. Uansett kan du benytte tiden til det du ønsker; sol & bad, shopping, naturopplevelser og kulinariske opplevelser. Ikke minst er solnedgangen en vakker opplevelse på enhver øy!

Førsteklasses mat og service

Hver morgen får vi servert helt ferskt brød og til lunsj serveres deilige retter fra Middelhavet. Foruten velkomstmiddag er ikke middager inkludert. Vi anbefaler å prøve en lokal restaurant i havnen/byen vi har lagt til kai i. Båten ligger alltid til kai natten over, så du har god tid til å utforske havneområdet.

Komfortable lugarer

M/S Captain Bota har 18 komfortable lugarer på 14-15 kvm med smakfullt interiør innredet med enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Lugarene på dekk 1 har to koøyer. På dekk 2 er det inngang til lugarene fra dekk; med vindu i døren. Det går en bratt trapp mellom 1. og 2. dekk. I løpet av cruiset er det ett håndkleskift.

Satellitt-tv, minisafe, luftkondisjonering, hårføner, garderobe og plass til bagasje under sengen. Strøm: 220V.

Fakta

Båtnavn: MS Captain Bota ****
Antall passasjerer: 38
Antall lugarer: 18
Lengde: 40,6 meter 
Bredde: 8,1 meter
Byggeår: 2015
Generatorer: 3
Maks hastighet: 9 knop
Motor: 2 x 386 hp