Playa del Ingles

Program Premiumreise Gran Canaria

Tapas på Gran Canaria

Middagsshow på Garbos

Garbos er en av Gran Canarias største turistattraksjoner. Underholdningen starter allerede i det vi ankommer det gamle lokalet og fortsetter gjennom hele kvelden. Vi blir servert en tre-retters middag av syngende kelnere. Showet fortsetter med fantastisk musikk og dyktige dansere på scenen så fort vi føler oss mette og fornøyde. Vi lover en svært underholdende kveld som kommer til å huskes lenge etter at du har kommet hjem.

Tapas- og vinkveld

Når man først er i Spania er jo et nærmere bekjentskap med den velkjente tapasen- og den gode spanske vinen nærmest obligatorisk. Velger du å bo i Las Palmas kombinerer vi et godt tapasmåltid med en liten byvandring før vi setter oss til bords.
Bor du i sør reiser vi opp til vindistriktene i fjellene. Vi passerer flere vingårder underveis og får en innføring i øyas forutsetninger for vinproduksjon. Fotostopp oppe i Fataga-dalen - "Dalen med de tusen palmene", før turen avsluttes på Bodega de Tirajanas med smakfulle tapas og prøvesmaking av seks kanariske viner. Viner til salgs for den som vil ha lokal vin med hjem.

Gran Canarias grønne botaniske hager

Nesten 43% av Gran Canarias landskap er vernet og floraen på Kanariøyene er ganske unik, denne utflukten gir oss et nærmere innblikk med floraen på øya. Vi starter med Doramas Park, en nydelig grønn oase i sentrum av hovedstaden Las Palmas. Her venter over 100-år gamle palmer og vakre vannfall. Vi fortsetter deretter til Jardín Viera & Clavijo- parken, den største botaniske parken i hele Spania. Her dyrkes og ivaretas en rekke av Kanariøyenes utrydningstruede arter og et forskningssenter som har spesialisert seg på den spesielle floraen. Til slutt setter vi kursen mot Jardín de la Marquesa med over 500 tropiske plantearter og et over 200 år gammelt draketre. Vi får også servert et typisk tapasmåltid sammen med en liten vinsmaking bestående av tre ulike viner til maten.Apollo tar forbehold om at mindre endringer i utfluktsprogram og aktiviteter kan forekomme helt frem til avreisedagen. Større endringer i programmet forekommer sjeldent og vil normalt meddeles i god tid før avreise, likevel kan endringer forekomme tett opp til avreisen grunnet lokale forhold som gjør endringer nødvendige.

Jardin Canario park

Ukeprogram Premiumreise Gran Canaria

Dag 1 Ankomst Gran Canaria og innsjekking. Middag på hotellet på kvelden.
Dag 2 Velkomstmøte. Utflukten "Show på Garbos".
Dag 3 Denne dagen har du til egen disposisjon.
Dag 4 Utflukten "Gran Canarias frodige botaniske hager".
Dag 5 Denne dagen har du til egen disposisjon.
Dag 6 Tapas- og vinkveld.
Dag 7 Denne dag har du til egen disposisjon.
Dag 8 Utsjekk og hjemreise.