Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

1329 vurderinger
Utmerket
 
802
Veldig bra
 
410
Bra
 
87
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

09.11.2019

Innlegg av Odyssey46766 Bergen, Norge

Sentralt beliggende

Trivelig hotel med store fine rom og terrasser. Best på "solsiden" Må ofte stå på venteliste på "skyggesiden" Bra renhold og hyggelig betjening. Safe på rommet, klimaanlegg. Store områder, fine bassenger.

 
20.01.2019

Innlegg av 942linnn Trondheim, Norge

Sentralt men gammelt

Ligger sentralt til midt i playa. Synes ikke det fortjener 4 stjernes. Skulle hatt 3 da det er veldig gammelt. Bildene av leiligheten lyver veldig så må innrømme at vi ble skuffet. Det er kun en side av hotellet som har sol så man bør virkelig havne på den siden med sol hvis man vil ha sol på ballkongen sin. Middags Buffen var bra Veldig koselig bassengområde da man har 3 plasser å velge i mellom. Hyggelig ansatte. Gode drinker Kommer gjerne tilbake igjen men da blir det å bo i Bungalow

 
27.08.2018

Innlegg av mortencola Tromsø, Norge

Flott uteområde

Sentralt beliggende hotell, kort vei til shopping, restauranter, bussholdeplass. Fint uteområde med mange parasoller og solsenger. Nok til alle. Obs på at vi besøkte hotellet i lavsesong! Uteområdet ble åpnet 09 00. La du da ut håndklær på solsengene - så hadde du 30 minutter på deg, til å komme deg ut selv. Etter 30 minutter, ble håndklær etc, som var lagt ut, men enda ikke benyttet, fjernet av hotellets personale. Ok hotellrom, relativt godt vedlikeholdt. Gode stoler på hotellrommet. Standard harde madrasser. Stort minus for at renholdspersonalet ikke banker/ringer på. De buser rett inn, selv om man faktisk er på toalettet. Det må i det minste være mulig å trekke seg tilbake, med et lite "oh - sorry". Men - neida. Så forvent at de plutselig står midt i rommet. Pluss for trivelige folk i resepsjonen.

 
19.07.2018

Innlegg av morten_hetland Hjelmelandsvågen, Norge

Flott hotell ved Playa del Inglés

Me er veldig fornøgde med både service, høg standard, reinslegheit, avslappa atmosfære og nydeleg frukost- og middagsbuffét. Ved innsjekk fekk me i tillegg tildelt eit premium rom, utan tillegg i prisen, sidan alle standard dobbeltrom var fullbooka. Ei hyggeleg overrasking, og ein god start på ei vekes opphald ved Playa del Inglés.

 
08.06.2018

Innlegg av marianne_ryssdal

Anbefaler bungalowane

Vi budde i bungalow i 3 veker med ein gut på 10 mnd. Det fungerte veldig bra. Kjøkken inneheld kun det mest «basic», vi supplerte sjølve med eit par småting då vi hadde tenkt å lage ein del mat. Her er ikkje so mykje skåler/bollar. Det er lite ein høyrer mellom bungalowane. Vi hadde ulike naboar ila. vekene våre her og sjølv med naboar som laga litt lyd, høyrde vi kun noko lyd frå det eine soverommet vårt. Her er høve til å vaske kle, samt gode moglegheit til tørking. No deltok ikkje vi på noko barneaktivitet, men for ungar i «leikealder» ser her ut til å vere ein del aktivitet. Her er fleire oppvarma basseng. Trening har for meg personleg vore veldig positivt. 1-2 gangar for dag 6 av 7 dagar i veka har her vore gruppetimar å delta på. Ikkje noko avansert, men deilig å trene også på ferie. Her er hyggelig betjening på alle avdelingar. Eksmpelvis vart vaskinga tilpassa i forhold til når minstemann sov. Vi ba vi om å få kutta ned nokre greiner med nydelige (men giftige) blomster som hang inn over terrassen vår. Med ein som putter alt i munnen, vart det enklare når dei var vekke. Hotellet ligg i sentrum, men dette merkar ein relativt lite til frå bungalowane. Takk for denne gang!