New York tips - ting å gjøre i New York

New York tips

Det er mye å finne på og ting å gjøre i New York. Vi har derfor samlet våre beste New York-tips til inspirasjon før reisen din. Uansett om du er kjent i New York eller besøker the Big Apple for første gang, så kan det hende du finner inspirasjon til New York-reisen blant våre reisetips. Vi vil gjerne hjelpe deg å finne de beste severdighetene og attraksjonene i New Yorks enorme tilbud av fornøyelser.

Har du egne New York-tips som du vil dele med andre Apollo-reisende, så send oss en mail på [email protected]


New York tips:

Frihetsgudinnan

FRIHETSGUDINNEN

Frihetsgudinnen, Statue of Liberty, Liberty Enlightening the World – dette klassiske og berømte New York-symbolet er en kvinne med mange navn som bør besøkes i løpet av oppholdet. I tillegg til å være et av de mest berømte landemerkene i New York, er hun også kjent for sin rolle i filmer som Apeplaneten og Ghostbusters.

Manhattan

MANHATTAN

Manhattan – selve hjertet i New York City. Og nettopp her finnes det uendelig mye å oppleve i løpet av ditt besøk. Bli ikke overrasket om du kommer til å føle deg hjemme her med det samme, selv om det er første gangen du er i New York. En av årsakene er nok de mange filmer og TV-serier som er spilt inn nettopp her.