Fly til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale - raskt og rimelig

Takket være mange gode flyforbindelser, er det ingen sak å fly raskt og effektivt til Fort Lauderdale fra Norge. Norwegian flyr direkte fra Oslo på litt over 10 timer. Velger du en flyreise med mellomlanding kan du i tillegg velge blant flere flyselskaper som; British Airways, American Airlines, United Airlines, KLM, Icelandair og Lufthansa.

Flyplassen i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale Hollywood International Airport ligger nære det sentrale Fort Lauderdale. Flyplassen har fire terminaler (1-4) som igjen er delt opp med to pirer i hver terminal (B, C, D, E, F, G og H). Med andre ord en oversiktlig flyplass. Fra flyplassen går det shuttlebusser og taxi til de forskjellige områdene i nærheten, samt cruisehavnen.

Med leiebil, buss eller taxi til Fort Lauderdale

De aller fleste har reservert transport på forhånd til f. eks cruisehavnen i Fort Lauderdale. For andre sluttdestinasjoner i Fort Lauderdale-området finnes det et lite utvalg busser. Om du ikke har valgt å leie bil så er det mulig å ta taxi fra flyplassen. Prisene avhenger helt av hvor du skal; Las Olas ca. 22 dollar, Silver Lakes 66 dollar og Bal Harbour (Miami Beach) 45 dollar.

Her kan du søke om ESTA

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her