Utflukter – Mexico

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


ATV, zip line og bading i cenoter

Går fra: 

Eventyr og spenning i jungelen med blant annet terrengkjøretøyer og linbane/zip line mellom tretoppene. Vi skal også bade i to ulike cenoter; den ene er åpen og vi firer oss ned i en linbane. Den andre cenoten ligger i en grotte og byr på fantastiske snorkle-opplevelser blant stalagmittformasjonene under havflaten.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Chichén Itzá

Går fra: 

– ett av verdens syv underverker og en uforglemmelige opplevelse! Den berømte pyramiden "El Castilllo" er et strålende eksempel på mayafolkets store kunnskaper om astronomi. La deg oppslukes av den enestående historien og gled deg over de mektige byggverkene som har fascinert besøkende i så mange år. På veien tilbake tar vi en oppfriskende dukkert i en meksikansk cenote.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Coba og mayalandsbyen

Går fra: 

De arkeologiske utgravningene i Coba er storslagne og nesten som hentet ut av en Indiana Jones-film! Her ligger den eneste pyramiden som det er tillatt å klatre opp på. Vi får også se hvordan indianerne fortsatt lever midt i jungelen – lær mer om deres fascinerende historie, religion og tradisjoner i det lille samfunnet.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Isla Mujeres

Går fra: 

Benytt anledningen til å besøke den berømte og omtalte "Kvinnenes øy". Med vår store og fine katamaran seiler vi fra havna i Cancún. På veien stopper vi ved ett av verdens største korallrev for et bad og litt snorkling. En herlig og avslappende dag på havet i hyggelig selskap.

Her kan du se en film om utflukten til Isla Mujeres.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Jungelsnorkling

Går fra: 

Yucatánhalvøya har mange cenoter – brønnformede forsenkninger i jorda som går ned til grunnvannsspeilet. I dag skal det bades og snorkles både i en cenote, i en grotte og i en lagune. Enten du er nybegynner eller proff, så blir dette en helt spesiell opplevelse! Fascinerende klippeformasjoner og fargeglade tropiske fisker venter nede i det krystallklare vannet. Her kan du se en film fra turen.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Paradise Islands

Går fra: 

Bli med i speedbåt til naturreservatet Isla Contoy utenfor kysten, nord for Cancún. Hvis været tillater det, snorkler vi på barriererevet. Isla Contoy er spesielt kjent for sitt rike fugleliv, og er vi heldige dukker de fascinerende fregattfuglene opp. Du kan også besøke muséet på øya som gir en fremstilling av øyas flora og fauna. Her spiser vi også en bedre lunsj, før båtturen fortsetter til berømte Isla Mujeres – Kvinnenes øy – med sine kritthvite strender og avslappede atmosfære. Ta en rusletur i den lille byen, eller slapp av på en av strandbarene. Engelsktalende guide.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Sian Kaan

Går fra: 

Vannet i nasjonalparken Sian Kaan er helt krystallklart.  Vi tar oss hit i jeep, deretter fortsetter vi med i små båter. Er vi heldige, treffer vi på ville skilpadder og delfiner.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.