Utflukter – Den Dominikanske Republikk

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Paradise Island VIP

Går fra: 

Unn deg en avslappende dag til tonene av karibiske rytmer, bli med på båttur. Det legges inn badestopp underveis, vi kommer innom mangroveskogen og herlige Cayo Paraiso – Paradisøya. Den består stort sett av sand og er omgitt av et imponerende korallrev med fargestrålende fisk som vi tar en titt på, utstyrt med snorkel og maske. På hjemturen stopper vi for å få en innføring i sigarproduksjonen.

Avhengig av trafikken og hvor mange som skal plukkes opp underveis så kan transporten til utflukten ta fra 2 til 3 timer hver vei.

Inkludert: Snacks, lunsj og drikke. Snorkleutstyr kan lånes om bord.


Nasjonalparken Los Haitises

Går fra: 

Vi kjører østover mot kokosnøtt landet Samana, halvøya som av mange regnes som det mest eksotiske reisemålet i republikken. Den er nok tett opp til de fleste av oss mener er den Karibiske drømmen – uberørt natur og hele skoger med kokosnøtt palmer er som tatt fra et postkort. Herfra kjører vi båt til Los Haitises som er tilholdssted for fargerike fisker og orkidéer, krypdyr og fisk. Vi besøker en grotte som en gang var bebodd av Taino-indianerne.

Videre drar vi til paradisøya Cayo Leventado, der de berømte reklamefilmene for Bacardi Rom ble spilt inn. Øya er ikke mer enn 3 km² og har tre vakre strender med hvit, finkornet sand og krystallklart vann – et herlig sted å tilbringe dagen. På en av øyas restauranter serveres en buffé til toner av svingende merengue. Her kan du smake Coco-Loco – øyas spesielle tropiske fruktdrink som serverer i en kokosnøtt!

Inkludert: Enkel frokst samt lunsj med 1 alkoholfri drikke.
Ikke inkludert: Ytterligere drikkevarer samt solsenger på stranden.

Byrundtur i Puerto Plata

Går fra: 

Bli kjent med Puerto Plata – Sølvhavnen som Christoffer Columbus døpte den, etter å ha sett havet glitre som sølv langs kysten. På denne halvdagsturen tar vi kabelbanen opp til Pico de Isabel de Torres, som kneiser bak byen. Her oppe er det en botanisk hage, en liten kopi av Kristusstatuen på Corcovado i Rio, og – ikke minst – en fantastisk utsikt over byen.

Vi får anledning til å komme tett på hverdagslivet i den 500 år gamle byen. Vi besøker også den berømte romfabrikken Brugal, smykkebutikken Rainbow Jewlery Store, sigarfabrikken Emanuel og sjokoladefabrikken Del Oro.

Ta en titt på filmen om utflukten Puerto Plata.

Ikke inkludert: Mat og drikke.

Rundtur i Santiago-provinsen

Går fra: 

Vi kjører på veier som snor seg mellom den spektakulære fjellkjeden, Spetentrional Cordillera, inn mot Den dominikanske republikkens hjerte. I løpet av turen besøker vi en lokal sjokoladefabrikk som drives av kvinnene i området. Her får vi en interessant gjennomgang av sjokoladeproduksjonen fra kakaofrukt til ferdig sjokolade.

Etter dette fortsetter turen mot den frodige Ciabo-dalen og provinsen Santiago de los Caballeros. Dalen er mest kjent for jordbruk men også tobakksplantasjer og sigarproduksjon. Her besøker vi en av landets største sigarprodusenter og får en interessant gjennomgang av sigarens historie - et håndarbeid som krever flere års erfaring. Etter sigarfabrikken kjører vi gjennom byen Santiago og oppdager det berømte monumentet, innen vi drar videre til de vakre fossefallene i Jarabacoa.

Inkludert: Lunsj, drikke må kjøpes i tillegg.
Utflukten kan kun bestilles på reisemålet
.

Outback Safari

Går fra: 

Bli med på en lærerik heldagstur ute på den dominikanske landsbygda. Vi besøker landsbyskolen og et privat hjem, og får slik et lite innblikk i den lokale kulturen der smilet sitter løst,  til tross for harde livsvilkår.

I løpet av dagen tar vi et stopp på en liten fruktplantasje der vi får se hvordan tropisk frukt samt kaffe- og kakaobønner dyrkes. Vi får også mulighet til å prøvesmake disse lokale delikatesser. Til lunsj serveres et typisk dominikansk måltid som består av ris, bønner og kylling. Det blir stopp på en strand, der vi får mulighet til et bad, så husk badetøy.

Inkludert: Lunsj med drikke.

Turen anbefales ikke for gravide eller personer med rygg- og nakkeproblemer.

Apollo støtter landsbyskolene i Puerto Plata i Den dominikanske republikk. Les om hvordan du kan hjelpe til under Bærekraftig reiseindustri.

Xtreme Megatruck

Går fra: 

Tre opplevelser i én utflukt: med terrengbiler kjører vi til Damajagua-fossen, hvor vi fortsetter til fots til en elv med 12 stryk og små fosser som skal forseres. I blant hopper vi, i blant sklir vi på baken – høyeste fallet er rundt 10 meter, og det ene er mer utfordrende enn det andre. Og veldig morsomt, for den som tør.

Så samles vi ved bilene igjen og kjører til neste attraksjon. Nå får du se jungelen i et nytt perspektiv – ovenfra – mens du suser to kilometer av gårde mellom tretoppene på zip line. På "endestasjonen" venter dagens siste attraksjon: en herlig ridetur gjennom vakker natur.

Inkl. lunsj med drikke.
Utflukten anbefales ikke for gravide eller personer med rygg- og/eller nakkeproblemer.

Hovedstaden Santo Domingo

Går fra: 

Bli med til storbyen Santo Domingo og få et innblikk i republikkens historie og kultur, fra Taino-indianerne og de spanske erobrerne til vår egen tid. Vi spaserer langs staselige gater i Zona Colonial med vakre bygninger fra den spanske kolonitiden.

Vi tar en tur på kino der vi ser en kortfilm om byens historie samt besøker domkirken som ikke er så vakker utenpå, men til gjengjeld er det inni. Det blir også litt tid på egen hånd i shoppinggaten Calle del Conde, eller en matbit for den som ønsker det. Vi tar et stopp ved Los Tres Ojos, som består av tre fine laguner med krystallklart vann.

Avhengig av trafikken og hvor mange som skal plukkes opp underveis så kan transporten til utflukten ta fra 2 til 3 timer hver vei.

Inkludert: Lunsj med 1 drikke.

Bravissimo Show

Går fra: 

Musikk, dans og fargesprakende kostymer – de profesjonelle danserne tar deg med på en reise tilbake i tiden, til den latinamerikanske diskoen fra 70- og 80-tallet. Etter showet kan du fortsette kvelden på nattklubben Lighthouse Club & Lounge, i kasinoet eller den lokale baren Ocean World Terrace, som har utsikt til marinaen.

Transfer og lokale drikkevarer er inkludert. Det er ulike seksjoner og prisklasser, og det er mulig å bestille middag. Anbefalt minstealder 17 år.
Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Den blå lagune

Går fra: 

Bli med til Laguna Dudu, mer kjent som Den blå lagune, som ligger i nærheten av den lille byen Cabrera. Vi reiser nordover langs kysten og dagens første stopp gjør vi på en fruktplantasje ved Rio San Juan. Vi får en omvisning på plantasjen. Videre kjører vi til det sentrale Rio San Juan, hvor en båt venter og tar oss med gjennom mangroveskogen til Gri Gri Lagoon.

Vi fortsetter videre nordover til Caleton Beach. Den Blå lagune er helt naturlig og ligger skjult mellom klippene. Sanden er kritthvit og havet krystallklart og badevennlig. Vi tar selvsagt et bad før lunsj. Lunsjen inntas på en lokal restaurant ved lagunen. Et siste stopp gjør vi på den spektakulære Playa Grande. Denne kilometerlange kritthvite sandstranden som er omkranset av høye klipper.

Lunsj og én drikke til maten er inkludert. Ytterligere drikke kan kjøpes.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

El Limon-fossen

Går fra: 

Kritthvite strender og fantastisk natur ønsker deg velkommen til Samana. Med safaritrucker kjører vi gjennom landsbyer og besøker plantasjer med blant annet kakao, kaffe og frukt.

Deretter venter en ridetur gjennom jungelen mot øyas nest største foss, El Limon. Her vil det bli anledning til å ta et oppfriskende bad før vi drar videre til Bacardi Island, en paradisøy med kritthvite strender og karibisk atmosfære.

Avhengig av trafikken og hvor mange som skal plukkes opp underveis så kan transporten til utflukten ta fra 2 til 3 timer hver vei.

Inkludert: Frokost samt lunsj med en alkoholfri drikke på Bacardi Island .

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Hvalsafari

Går fra: 

Bli med på hvalsafari – dette er en enestående mulighet til å se de imponerende knølhvalene som kommer hit for å parre seg fra januar til mars. Etter hvalsafarien drar vi til til lille Cayo Levantado, "Bacardiøya", som bare er tre kvadratkilometer stor. Her venter en herlig karibisk stemning, lunsj i skyggen under palmene og deilige bad.

Avhengig av trafikken og hvor mange som skal plukkes opp underveis så kan transporten til utflukten ta fra 2 til 3 timer hver vei.

Inkludert: Enkel frokost underveis og lunsj med 1 drikke.

Katamaranen Freestyle

Går fra: 

Bli med på en deilig båttur og avslappende dag til sjøs. Vi legger ut med katamaranen fra stranden Playa Dorada og seiler østover mot Sousabukta, som er kjent for sine vakre korallrev. Vi snorkler blant tusentalls fargerike fisker, og/eller slapper av på dekk til tonene av karibiske rytmer.

Inkludert: Lunsj med drikke samt snorkelutstyr.

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Offroad med ATV – 1 person

Går fra: 

En herlig formiddag med mye smil og søle over det hele! Vi får en kort innføring i kjøring med ATV, før vi ifører oss hjelm og briller og legger i vei. Turen går utenfor allfarvei, over stokk og stein og oppover og nedover bakke. Vi stopper for å strekke på beina underveis og ved Munoz-elva for en forfriskende dukker.

Inkl. snacks og mineralvann, hjelm og briller. Ta med et tørkle (bandana) til å knytte over nese og munn.
Turen kan bare bestilles på reisemålet, og egner seg ikke for gravide og personer med rykk- og nakkeproblemer.


Offroad med ATV – 2 personer

Går fra: 

En herlig formiddag med mye smil og søle over det hele! Vi får en kort innføring i kjøring med ATV, før vi ifører oss hjelm og briller og legger i vei. Turen går utenfor allfarvei, over stokk og stein og oppover og nedover bakke. Vi stopper for å strekke på beina underveis og ved Munoz-elva for en forfriskende dukker.

Inkl. snacks og mineralvann, hjelm og briller. Ta med et tørkle (bandana) til å knytte over nese og munn.
Turen kan bare bestilles på reisemålet, og egner seg ikke for gravide og personer med rykk- og nakkeproblemer.

Paradise Island

Går fra: 

Bli med til Cayo Paraiso, som ligger ca. 2 kilometer ut fra stranden. Du kjøres ut dit med speed båt. Den lille øya, som er kjent som Paradise Island, består av den fineste sanden du kan tenke deg, og midt på øya står noen mindre trehus. Det blir nok av tid til å sole seg, bade og snorkle i løpet av dagen.

Etter noen timer er det på tide å kjøre videre via mangroveskogene i den nærliggende

nasjonalparken, før vi ankommer Punta Rusia Beach. Her spiser vi lunsj og kobler av innen det er på tide å dra tilbake.

Avhengig av trafikken og hvor mange som skal plukkes opp underveis så kan transporten til utflukten ta fra 2 til 3 timer hver vei.

Inkludert: Mat og drikke. Snorklingsutstyr kan lånes.

Turen anbefales ikke for gravide eller personer med rygg- eller nakkeproblemer.

Rafting

Går fra: 

Et spennende og fartsfylt eventyr for deg som søker utfordringer: Med åtte personer i hver båt setter vi utfor på Yaque del Norte, landets største elv, gjennom et område med rik flora og fauna. Utflukten passer både for nybegynner og erfarne, men minimumsalderen er 14 år.

Inkl. nødvendig utstyr og snacks.
Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Utflukten anbefales ikke for gravide og personer med rygg- og nakkeproblemer.

Ridetur ved Mount Isabel

Går fra: 

Bli med på en herlig heldagstur på hesteryggen. Vi rir i fine omgivelser ved foten av Mount Isabel. Enten du er en erfaren rytter eller nybegynner, så vil du sette pris på turen og den vakre naturen. Vi rir i omtren 3 timer og stopper opp etter halve dagen og inntar en klassisk dominikansk lunsj.

Inkludert: Lunsj og drikke samt lån av ridehjelm.
Turen anbefales ikke for gravide eller personer med rygg- og/eller nakkeproblemer.
Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

VIP Lounge på flyplassen

Går fra: 

Hold lengst mulig  på feriefølelsen – nyt de siste timene i den fredelige og hyggelige VIP Loungen på flyplassen.

I loungen er der aviser, TV, WiFi og mulighet for å ringe innen- og utenlands, samt tilgang på tørsteslukkende drikke, både med og uten alkohol. Med andre ord: alt du trenger for å ha det så komfortabelt som mulig mens du venter på flyavgangen. Loungen har luftkondisjonering.