Viktig informasjon


Forsikringsbevis på engelsk

I henhold til kubansk lov må man kunne dokumentere at man har gyldig reiseforsikring ved innreise. Be forsikringsselskapet ditt om nødvendig dokumentasjon på engelsk. Har du kjøpt Gouda reiseforsikring gjennom Apollo, kan du laste ned forsikringsbeviset her.

Betaling og veksling

Den lokale valutaen CUC – kubanske konvertible pesos, er valutaen som gjelder ved kontantbetaling de aller fleste steder. Du kan ikke regne med å kunne betale med kort overalt. Vekslingskontor (CADECA) finnes på flyplassene, hotellene og i alle større byer. Euro anbefales som valuta for veksling til CUC og det påregnes ingen ekstra kostnader ved veksling fra euro. Derimot beregnes en avgift på 10% ved veksling fra USD. Husk at det ikke er mulig å veksle CUC utenfor Cuba. I minibanker og på vekslingskontorer kan man kun ta ut CUC med Visa-kort. American Express, Mastercard og Diners Club fungerer ikke på Cuba, da disse er amerikanske og faller inn under den amerikanske embargoen. Bankene tar provisjon for veksling og betaling med kredittkort.

Utflukter

Vi tilbyr en rekke forskjellige utflukter på Cuba, og alle kan bestilles etter ankomst. Utfluktene betales kontant i den lokale valutaen CUC – kubanske konvertible pesos. Har du noen spørsmål om utfluktene, er du velkommen til å sende en e-post til [email protected].

Utflukter i Havana »  |  Utflukter i Varadero »