Kalamata kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Kalamata i år. Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Kardamili International Jazz Festival Peloponnes 8 - 15. mai 2021

Jazzfestivalen i Kardamili på det greske fastlandet er en helt unik opplevelse. Den lille byen med sine sjarmerende torg og gater fylles av yrende liv og jazzentusiaster denne uken. Her kan du nyte mengder av gratis konserter spredt rundt i Kardamili – valget er ditt! Alle konsertene er nemlig gratis og krever ingen forhåndspåmelding. 

Kardamili er en typisk gresk landsby som det er lett å bli hodestups forelsket i. Den lille byen ligger i kupert terreng mellom dramatiske fjell og det krystallklare havet, med øde strender og små landsbyer ikke langt unna. Langs hovedgaten i byen – som er byens eneste gate – ligger de karakteristiske steinhusene med sine tårn og spir, vegg i vegg med butikker og tavernaer. Og der byen slutter begynner steinstranden, som har god plass til alle sol- og badeglade.

Festivalen i 2021 vil arrangeres i tett dialog med lokale myndigheter og etterfølge deres instrukser i forhold til smittevern. Endringer i program og spillested kan derfor forekomme tett opp til arrangementet starter. Alle som reiser med Apollo er i tillegg dekket av vår trygghetspakke som bl.a. gir ekstra fleksible ordninger i forhold til endring og kansellering før avreise.

Bestill jazzreisen her

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

På våre jazzreiser til Kardamili får du:

  • Flere gratiskonserter ute- og innendørs.
  • Direktefly fra Oslo Lufthavn.
  • Muligheter for Jazz- og Bluescruise.
  • Norske og internasjonale musikere.

Jazzfestivalen arrangeres av Sarpsborg Jazz Club,  New Orleans Workshop, Asker Jazz Club og Apollo. I mai 2021 arrangeres Kardamili International Jazz Festival for 8. året på rad. Program kommer.