Kalamata kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Kalamata i år. Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Kardamili International Jazz Festival Peloponnes 21. - 28. mai 2022

Jazzfestivalen i Kardamili på det greske fastlandet er en helt unik opplevelse. Den lille byen med sine sjarmerende torg og gater fylles av yrende liv og jazzentusiaster denne uka. Her kan du nyte mengder av gratis konserter spredt rundt i Kardamili – valget er ditt! Alle konsertene er gratis og krever ingen forhåndspåmelding. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en reise med oss til Kardamili den aktuelle uka. Men vær ute i god tid for å sikre deg plass på flyet og et sted å bo i Kardamili. Dog må du vente litt for våre reiser for våren 2022 er ikke helt klare for bestilling. 

 

På våre jazzreiser til Kardamili får du:

  • Flere gratiskonserter ute- og innendørs.
  • Direktefly fra Oslo Lufthavn.
  • Muligheter for Jazz- og Bluescruise.
  • Norske og internasjonale musikere.

Kardamili på det greske fastlandet

Kardamili er en typisk gresk landsby som det er lett å bli hodestups forelsket i. Den lille byen ligger i kupert terreng mellom dramatiske fjell og det krystallklare havet, med øde strender og små landsbyer ikke langt unna. Langs hovedgata i byen – som er byens eneste gate – ligger de karakteristiske steinhusene med sine tårn og spir, vegg i vegg med butikker og tavernaer. Og der byen slutter begynner steinstranda, som har god plass til alle sol- og badeglade.

Om jazzfestivalen

Jazzfestivalen arrangeres av Sarpsborg Jazz Club,  New Orleans Workshop, Asker Jazz Club og Apollo. I mai 2021 skulle Kardamili International Jazz Festival vært arrangert for 8. året på rad, men grunnet omstendighetene ble den avlyst. Vi gleder oss til mai 2022 og satser på at det blir tidenes beste jazzopplevelse i Kardamili! Program kommer.