Kardamili International Jazz Festival Peloponnes 20. – 27. mai 2023

Jazzfestivalen i Kardamili på det greske fastlandet er en helt unik opplevelse. Den lille byen med sine sjarmerende torg og gater fylles av yrende liv og jazzentusiaster denne uka. Her kan du nyte mengder av gratis konserter spredt rundt i Kardamili – valget er ditt! Alle konsertene er gratis og krever ingen forhåndspåmelding. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en reise med oss til Kardamili den aktuelle uka. Men vær ute i god tid for å sikre deg plass på flyet og et sted å bo i Kardamili. 

Bestill reise til Kardamili >>

Sist oppdatert 30. mai 2022.

Dette er jazzreiser med Apollo:

  • Flere gratiskonserter ute- og innendørs.
  • Direktefly fra Oslo Lufthavn.
  • Muligheter for Jazz- og Bluescruise.
  • Norske og internasjonale musikere.

Programmet for 2023 er ikke klart ennå, men her kan du se programmet som ble gjennomført i mai 2022 – så har du en pekepinn.

Program jazzfestivalen i Kardamili 2022 side 1-2     

Program jazzfestivalen i Kardamili 2022 side 3-4             Program Bluescruise


 

Kardamili på det greske fastlandet

Kardamili er en typisk gresk landsby som det er lett å bli hodestups forelsket i. Den lille byen ligger i kupert terreng mellom dramatiske fjell og det krystallklare havet, med øde strender og små landsbyer ikke langt unna. Langs hovedgata i byen – som er byens eneste gate – ligger de karakteristiske steinhusene med sine tårn og spir, vegg i vegg med butikker og tavernaer. Og der byen slutter begynner steinstranda, som har god plass til alle sol- og badeglade.

Om jazzfestivalen

Jazzfestivalen arrangeres av Sarpsborg Jazz Club,  New Orleans Workshop, Asker Jazz Club og Apollo. Vi gleder oss til mai 2023 og satser på at det blir tidenes beste jazzopplevelse i Kardamili!