Gran Canaria Winterheat Jazzweeks


Avreisedatoene for vinteren 2019/20 er ikke bestemt ennå 

Er du klar for å nyte live-jazz, solen og later dager i varmen når vinteren er på sitt kaldeste her hjemme? Da ønsker vi deg velkommen til vårt nyeste tilskudd av musikkreiser – Apollos Jazzuker på vårt populære leilighetshotell Colina Mar***+ i Puerto Rico på Gran Canaria.

I seks uker vinteren 2019/20 mellom begynnelsen desember og  midten av januar flyr vi ned musikere hjemmefra til vårt jazzhotell på Gran Canaria. Colina Mar ligger flott i høyden med fantastisk utsikt over havet og Puerto Rico dalen. Hotellet har en egen bar, bufférestaurant og á la carte-restaurant. Her er flere bassengområder med solsenger og parasoller samt hyggelige fellesområder. Når du bestiller reisen kan du velge mellom å ordne maten selv i leilighetens kjøkken eller å legge til måltider og nyte ferien til fulle. Med All Inclusive er måltider og drikkevarer inkludert under hele oppholdet.

På våre jazzuker til Gran Canaria får du:

  • Flere gratiskonserter på dag- og kveldstid på hotellet.
  • Direktefly fra 7 flyplasser i Norge.
  • Muligheter for utflukter og opplevelser.
  • Skandinaviske musikere.

Det spilles sent og tidlig

Jazzmusikerne veksler mellom å spille på dag- og på kveldstid flere ganger i uken på et av hotellets fellesområder og i hovedbaren. Tanken er at man kan nyte en lang dag i solen og en god middag på hotellet etterfulgt av levende musikk fra våre profesjonelle musikere. Konsertene er gratis for alle våre gjester og du behøver derfor kun å bestille fly- og opphold på leilighetshotellet med Apollo for å kunne ta del av underholdningen. Spillelisten samt avreisedatoer vil bli publisert når disse foreligger.