Gran Canaria Winterheat Jazzweeks


Avreise 12. eller 19. januar 2019

Er du klar for å nyte live-jazz, solen og later dager i varmen når vinteren er på sitt kaldeste her hjemme? Da ønsker vi deg velkommen til vårt nyeste tilskudd av musikkreiser – Apollos Jazzuker på vårt populære leilighetshotell Colina Mar***+ i Puerto Rico på Gran Canaria.

I seks uker i vinter mellom 1. desember og 19. januar flyr vi ned musikere hjemmefra til vårt jazzhotell. Colina Mar ligger flott til oppe i høyden med fantastisk utsikt over havet og dalen nedenfor i Puerto Rico. På hotellet finnes en egen bar, bufferestaurant og a la carterestaurant. Her er flere bassengområder med solstoler og parasoller samt hyggelige fellesområder. Når du bestiller reisen kan du velge mellom selvhushold eller å inkludere måltider i løpet av uken. Med all inclusive er måltider og drikkevarer inkludert gjennom hele oppholdet.

På våre jazzuker til Gran Canaria får du:

  • Flere gratiskonserter på dag- og kveldstid på hotellet.
  • Direktefly fra 7 flyplasser i Norge.
  • Muligheter for utflukter og opplevelser.
  • Skandinaviske musikere.

Det spilles sent og tidlig

Jazzmusikerne veksler mellom å spille på dag- og på kveldstid flere ganger i uken på et av hotellets fellesområder og i hovedbaren. Tanken er at man kan nyte en lang dag i solen og en god middag på hotellet etterfulgt av levende musikk fra våre profesjonelle musikere. Konsertene er gratis for alle våre gjester og du behøver derfor kun å bestille fly- og opphold på leilighetshotellet med Apollo for å kunne ta del av underholdningen. Spillelisten nedenfor oppdateres fortløpende og består blant annet av velkjente Hot Club de Norvège, Oslo Swingers og Swing'it Dixieband med flere. Les mer og bestill aktuell avreiseuke nedenfor.


Avreiseflyplasser, frapriser og dato