Bli vår neste reiseambassadør

Vil du bli vår neste reiseambassadør?

Vi søker en reiseglad ambassadør i Bergen og Stavanger. Er du en reiseglad senior, med godt humør, utadvendt og glad i å møte andre mennesker og kulturer? Da er kanskje du den rette for oss!

Ett av våre satsningsområder er lokale gruppereiser med individuell- eller gruppepåmelding fra deltakerne. På gruppereisen kan man både treffe gamle kjente og stifte nye bekjentskaper med folk fra samme område som man selv kommer fra. Konseptet lanseres i disse dager i flere regioner og tettsteder i Norge. 

 

Dine arbeidsoppgaver vil være:

Reiseambassadørens fremste oppgave er å være delarrangør for nettopp slike gruppereiser i ditt geografisk nærområde i enten Bergen eller Stavanger. Vi i Apollo hjelper til med å tilrettelegge for en reisekalender gjennom året og ordner også alt det praktiske rundt gjennomføringen av selve reisen. Vi har oftest egne reiseledere på våre reisemål, slik at ambassadørens rolle blir å kontakte lag, foreninger, reiseklubber og venners venner for å fylle reisene, og samtidig være en hyggelig reisevert på turene.

Apollos reiseambassadører fungerer som et bindeledd mellom oss som arrangør og den reisende frem til de har fått skriftlig bekreftelse på reisen fra oss. Vi holder orden på betalinger, billetter, ønskemål og annen nødvendig reiseinformasjon.

 

Kvalifikasjoner:

Den vi søker bør være reisevant, kontaktsøkende og utadvendt. Det er også en fordel om at man er normalt vant med bruk av PC, og at man behersker bruken av e-post, Word og andre basisprogrammer. Vi benytter også sosiale medier og opplæring vil bli gitt om det er nødvendig.
 

Vi ser for oss at du:

Snakker godt norsk.

Er fleksibel og muligens ferdig i det ordinære arbeidslivet.

Kan gjøre deg normalt forstått på engelsk.

Er positiv og utadvendt.

Har reist en del tidligere.

Har et lokalt nettverk og kjennskap til lokale foreninger og organisasjoner i ditt lokalområde.

 

Stillingen er å anse som en selvstendig næringsdrivende og arbeidsmengden vil variere og er avhengig av egen innsats. Kompensasjonen fra Apollo er provisjonsbasert og som reisevert dekkes selvsagt reisekostnader av Apollo ved et minsteantall deltakere pr. tur. Studieturer på forhånd kan også være aktuelt fra tid til annen.
 

Om oss:

Apollo er en av Norges største reisearrangører og med oss kan du reise overalt i hele verden, uansett om du vil reise på en avslappende sol- og badeferie, ta en treningsuke i varmen eller tilbringe helgen i en spennende storby. I sommer har vi avreise fra hele 14 flyplasser i Norge til reisemål rundt Middelhavet.

Søknad:

Ønsker du å bli vår reiseambassadør?
Send oss en søknad med noen ord om deg selv:

Mail-ikonSend søknad

Kontaktperson for mer informasjon:
Nicklas Strømsvåg.
Telefon: 21 01 75 41 eller send en mail.