Supertilbud for grupper!

Supertilbud for alle grupper over 10 personer som velger å reise i mai 2021. Her finner du ferdig forslag til drømmepriser, med utreiser fra de fleste flyplassene i Norge. Hotellene er av meget god standard passer alle typer av grupper – fra storfamilien, foreninger, sportsforeninger, idrettslag, vennegruppen- og klubber av alle slag. Blir dere flere enn 15 personer – ja da kan dere ta med en person «reiseleder» gratis!

Alegria Beach Resort

Nybygd Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sørlige kyst! Nyt familieferien eller venneturen på stranden med tilgang til flere basseng, restauranter og aktiviteter. For et ekstra komfortabelt opphold – legg til All Inclusive!

Spesialpris for grupper over 10 pers: 4 398,– pr. person, når to deler rom/leilighet*.
I prisen er det inkludert: Fly til Chania eller Heraklion, Kreta t/r, innsjekket bagasje t/r, transport til hotellet t/r, 1 uke i dobbeltrom med balkong, frokostbuffet.

Avreise fra Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Evenes, Bodø og Tromsø, lørdager i perioden 1. mai til 30. mai (Bergen fra 9. mai).
*Flytillegg fra Bodø, Evenes og Tromsø: kr 1000,–.

Les mer om Alegria Beach Resort

Mythos Beach Resort

Dette populære anlegget på Rhodos er kanskje vår aller fremste favoritt blant våre fine Mondo Family-hoteller. Her tilbys det mange aktiviteter for store og små.
Det er god plass rundt bassengene og havet ligger kun på en armlengdes avstand. I tillegg er det meget god mat her!

Spesialpris for grupper over 10 pers: 4 498,–  pr. person, når to deler rom/leilighet. I prisen er det inkludert: Fly til Rhodos t/r, innsjekket bagasje t/r, transport til hotellet t/r, 1 uke i 1-romsleilighet med balkong, frokostbuffet.

Avreise fra Oslo og Stavanger søndag 2 .mai
Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, søndager i perioden 9. mai til 30. mai.

Les mer om Mythos Beach Resort

Levante Beach Resort

Velkommen til et hotell på Rhodos med et stort aktivitetstilbud. Et hotell med flotte fasiliteter, men fremfor alt er det muligheter for å holde seg i form i ferien. Du kan spille tennis, sykle, ta en tur i treningsrommet eller bli med på gruppetreningstimer. Hotellet passer særdeles godt for skoleklasser som går for eksempel på idrettsfag og folkehøyskoler.

Spesialpris for grupper over 10 pers: 4 498,–  pr. person, når to deler rom/leilighet. I prisen er det inkludert: Fly til Rhodos t/r, innsjekket bagasje t/r, transport til hotellet t/r, 1 uke i dobbeltrom med balkong, frokostbuffet.

Avreise fra Oslo og Stavanger søndag 2 .mai. Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, søndager i perioden 9. mai til 30. mai.

Les mer om Levante Beach Resort

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina på Limnos er perfekt for grupper som vil ha en aktiv ferie i vakker natur! Vil du sykle i terrenget eller bedrive vannsport? Eller gå de mange turstier i fjellet som bare venter på å bli oppdaget og bukta ved hotellet har perfekte forhold for alt fra seiling til wakeboard og SUP. Mange av aktivitetene er dessuten inkludert!

Spesialpris for grupper over 10 pers: 3 498,– pr. person, når to deler rom/leilighet.
I prisen er det inkludert: Fly til Limnos t/r, innsjekket bagasje t/r, transport til hotellet t/r, 1 uke i dobbeltrom med terrasse eller balkong , frokostbuffet.

Avreise fra Oslo, lørdager i perioden 15.mai – 29. mai.

Les mer om Porto Myrina her

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Dette hotellet på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranden og byr på en komfortabel ferie. Hotellet har mange gode sportsfasiliteter med treningsstudio både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet. Perfekt for alle som vil ha en aktiv ferie!

Spesialpris for grupper over 10 pers: 6 498,– pr. person, når to deler rom/leilighet*.
I prisen er det inkludert: Fly til Chania, Kreta t/r, innsjekket bagasje t/r, transport til hotellet t/r, 1 uke i dobbeltrom med terrasse eller balkong, ALL INCLUSIVE.

Avreise fra Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Evenes, Bodø og Tromsø, lørdager i perioden 1. mai til 29. mai (Bergen fra 9. mai)
*Flytillegg fra Bodø, Evenes og Tromsø: 1 000,–.

Les mer om Cavo Spada Deluxe

Sivota Retreat - powered by Playitas

Dette er en flott resort som ligger i et vakkert til i den klassiske greske feriebyen Sivota med mange aktiviteter i vakker natur. Her tilbys et variert utvalg av sport, trening og aktiviteter. Du kan sykle i fjellene, spille tennis eller ta en løpetur. Eller om du foretrekker vannet kan du padle kajakk rundt en øy, svømme i det klarblåe vannet ved Bella Vraka stranda, eller oppdag øyer, grotter og klippene langs kysten fra et Stand-up paddleboard.

Spesialpris for grupper over 10 pers: 4 998,– pr. person, når to deler rom/leilighet.
I prisen er det inkludert: Fly til Preveza t/r, innsjekket bagasje t/r, transport til hotellet t/r, 1 uke i dobbeltrom markterrasse med havutsikt , frokostbuffet.

Avreise fra Oslo og Bergen, mandager i perioden 17.mai – 31. mai.

Les mer om Sivota Retreat her

Epsilon

Flott beliggenhet direkte på Falirakistranden på Rhodos. Hotellet har mange fasiliteter og fine leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for en deilig «storfamilie»-ferie dersom man vil ha ett godt hotell som passer for alle!

Spesialpris for grupper over 10 pers: 3 498,– pr. person, når to deler rom/leilighet.
I prisen er det inkludert: Fly til Rhodos t/r, innsjekket bagasje t/r, transport til hotellet t/r, 1 uke i 1-romsleilighet balkong med havutsikt, frokostbuffet.

Avreise fra Oslo og Stavanger søndag 2 .mai.
Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, søndager i perioden, 9. mai til 30. mai.

Les mer om Epsilon her

Apollo Mondo Selected Romana

Perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden Buba Beach i Makarska. Hotellet er nybygd med et stort bassengområde, treningsrom, spa og moderne rom. Her kan vennegruppen, foreningen eller klubben nyte det gode liv! Ha det hyggelig sammen, rett og slett!

Spesialpris for grupper over 10 pers: 5 898,– pr. person, når to deler rom/leilighet.
I prisen er det inkludert: Fly til Split t/r, innsjekket bagasje t/r, transport til hotellet t/r, 1 uke i dobbeltrom balkong med havutsikt, frokostbuffet.

Avreise fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, lørdager i perioden 8. mai til 29. mai (Kristiansand og Ålesund fra 15. mai)

Les mer om Apollo Mondo Selected Romana

Kontakt oss for mer informasjon:

Telefon 21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-16.00