Premier League – engelsk toppfotball

Premier League

Flagget til EnglandPremier League ble grunnlagt i 1992, og er toppdivisjonen i det engelske ligasystemet. Består av 20 lag, hvorav det ofte er "de fem store" som kjemper om å ligge i toppen: Chelsea, Manchester City, Liverpool, Arsenal og Manchester United. Sesongen går fra august til mai, og hvert lag spiller totalt 38 kamper. Ligaen er den mest lukrative, og den mest sette, i hele verden, med TV-sendinger til så å si alle verdenshjørner. Hovedsponsor er Barclays Bank, hvilket gir det offisielle navnet "Barclays Premier League".
Her ser du alle lagenes borte- og hjemmekamper. Vær oppmerksom på i hvilken by kampen spilles når du bestiller billettene dine.


Bestill fotballreise til følgende lag:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mellom Bergen og Liverpool flys det direkte, ellers ikke. Vi hjelper deg gjerne med fotballreisen til Liverpool. Ring oss hverdager mellom 10:00–15:00 på 21 01 75 40 for å bestille.


Viktig informasjon:

Det hender at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Endring av kampdag kan skje på kort varsel. Ønsker du å endre reisen pga. endret kampdato, må du selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.
 

Manchester United

5 grunner til å se Premier League live!

Det er ingen dårlige kamper i Premier League! Uansett hvilket lag du heier på er det en helt unik opplevelse på nært hold. 

Se 5 grunner til å se Premier League live