Premier League – engelsk toppfotball

Premier League

Premier League ble grunnlagt i 1992, og er toppdivisjonen i det engelske ligasystemet. Består av 20 lag, hvorav det ofte er "de fem store" som kjemper om å ligge i toppen: Chelsea, Manchester City, Liverpool, Arsenal og Manchester United. Sesongen går fra august til mai, og hvert lag spiller totalt 38 kamper. Ligaen er den mest lukrative, og den mest sette, i hele verden, med TV-sendinger til så å si alle verdenshjørner. Hovedsponsor er Barclays Bank, hvilket gir det offisielle navnet "Barclays Premier League".

Her ser du alle lagenes borte- og hjemmekamper. Vær oppmerksom på i hvilken by kampen spilles når du bestiller billettene dine.


Bestill fotballreise til følgende lag:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det flys ikke direkte til Liverpool. Vi hjelper deg mer enn gjerne med fotballreisen til Liverpool. For å bestille, ring oss på 21 01 75 40. Ring oss på hverdager mellom 10:00–15:00. Mellom Bergen og Liverpool går det direktefly.


Viktig informasjon:

Det hender at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Endring av kampdag kan skje på kort varsel. Ønsker du å endre reisen pga. endret kampdato, må du selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.