Fotballreiser til Manchester United

Fotballreiser til Manchester United

Manchester United er Englands mest suksessrike klubb, og ledes nå av vår egen Ole Gunnar Solskjær. Laget innehar mange engelske mesterskapstitler og tre Champions League trofeer. Manchester United spiller sine hjemmekamper på Old Trafford, og kalles “The Red Devils”.

Kommende storkamper med Manchester United

Kampdato Match Arena Liga  
8 mars Manchester United vs. Manchester City Old Trafford English Premier League Kjøp billett
15 mars Tottenham Hotspur vs. Manchester United Tottenham Hotspur Stadium English Premier League Kjøp billett
21 mars Manchester United vs. Sheffield United Old Trafford English Premier League Kjøp billett

Alle kamper med Manchester United

Manchester United

 

Manchester United - en legendarisk klubb

Klubbens historie vitner om mange legendariske Manchester United spillere, som har tråkket gressbanen på Drømmenes Teater, Old Trafford, som f.eks. George Best, Peter Schmeichel, Eric Cantona, Christiano Ronaldo og klubblegenden Ryan Giggs. At legenden Ole Gunnar Solskjær nå er manager er den gigantiske prikken over i'en.

Slik finner du frem til Manchester Uniteds stadion
Old Trafford ligger ca. 5,5 km fra Manchester sentrum. Taxi og de lokale trikkene, kalt "The Pram" kjører til stadioen. På kampdagene er det som regel mye trafikk i området, og det kan være vanskelig å komme seg tilbake til byen etter kampen. Vi anbefaler derfor at du bor i området omkring stadioen. Det ligger flere gode og billige hoteller i gåavstand til Old Trafford. Tiden du sparer på dette brukes best til et besøk på den lokale puben etter kampen for å feire seieren.

Byen Manchester er absolutt verdt et besøk. På gågaten, Market Street, finner du mange butikker og shoppingmuligheter, så her kan du alltid bruke litt tid, dersom lommeboken behøver å lufte seg.

Tips til selve kampdagen
Kampdagen er alltid spesiell. Bor du i området, kan dagen startes dagen med å gå en tur rundt stadion og se hvor stor bygningen faktisk er. Ta turen forbi statuen av Sir Alex Ferguson, som også til og med har fått en vei oppkalt etter seg. Nyt atmosfæren foran stadioen med statuer av legendariske spillere. Gå ikke glipp av den enorme suvenirbutikken. Her får du kjøpt alt hjertet begjærer med Manchester United logo på.

2-3 timer før kampstart er det en god idé å besøke puben ”Trafford”, som ligger ca. 200 meter fra stadioen. Sørg for å gå til enden av lokalet der United's fansen står. Her er sangen i gang ca. 2 timer før kampstart. Dette gjør sitt for at du blir fokusert og forventningsfull til å traske mot stadioen.

Det er en garantert en god idé å komme seg inn på Old Trafford en times tid før kampstart. Tilskuerne kommer tidlig for å hylle sine spillere i det de kommer ut til oppvarming på banen.

Rett før kampstart kommer spillerne inn på banen for, klar til kamp med tonene av "Glory, Glory Man Utd" som drønner ut av høyttalerne. 

Nyt opplevelsen og den fantastiske stemningen! 76.000 mennesker møter hver gang opp De Røde Djevlene spiller på hjemmebane i Premier League. En opplevelse du aldri glemmer! Etter kampen går det raskt å komme seg ut fra ut fra stadioen, og det er nå du skjønner fordelen av å bo nære. Melder sulten seg, finner du alt du kan tenke deg av junk food, fish 'n chips, burgere etc. i bodene. Du må for all del ikke unngå en avslutning på puben med en lokal øl – mens du nyter diskusjonene om ligaens øvrige kamper, og for all del den gode stemningen.

Ta trikken til Manchester Uniteds hjemmekamper
Inngangen til Manchester Uniteds stadium - Old Trafford
Opplev stemningen på Manchester Uniteds hjemmebane

Bli en dag ekstra og se Manchester Uniteds Old Trafford bak kulissene
Dagen etter kampen velger mange å fly hjem, men har du tid og mulighet, kan du få en omvisning på stadioen, en såkalt Stadium Tour. Her blir du vist rundt på stadioen, får mulighet til å sitte på trenerens sete og gå forbi det store pokalrommet. Du får også besøke loungeområdet, der spillerne og konene møtes etter kampen.

Nye stjerner kommer ofte til Manchester United. I sesongen 2016/17 kom den gang verdens dyreste spiller, Poul Pogba, til klubben. Hvem vet hvilke nye verdensstjerner klubben har i kikkerten til de kommende sesonger?

Viktig informasjon:

Det hender at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Endring av kampdag kan skje på kort varsel. Ønsker du å endre reisen pga. endret kampdato, må du selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Arenaens adresse:
Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester, M16 0RA 

Hvordan ta seg til arenaen:
Ta Altrincham Line til Old Trafford Stasjon eller Eccles Line til Exchange Quay stasjon.