Fotballreiser til Liverpool

Fotballreiser til Liverpool

På en fotballreise til Liverpool opplever du stemningen på nært hold. Her kan du bestille Liverpool billetter og fly og hotell enkelt og greit.

Det er ikke mange, som vet det – jo i Liverpool gjør de det – men Liverpool FC's (LFC) hjemmebane, ble opprinnelig bygd til erkerivalene, Everton FC, da de åpnet i 1884. Anfield, eller Anfield Road som mange kaller LFC's hjemmebane, er en av de eldste stadioner i verden, som fortsatt brukes i dag, selv om den er bygget om noen ganger.
Se stadionkart over Anfield

Hvor flyr vi fra Norge for å se Liverpool FC og Everton?

Kun mellom Bergen og Liverpool flys det direkte fra Norge, ellers ikke. Vi hjelper deg gjerne med fotballreisen til Liverpool for å finne best mulig flyløsning.
Ring oss hverdager mellom 10:00–15:00 på 21 01 75 40 for å bestille.


Kommende storkamper

Kampdato Match Arena Liga  
2 mai Arsenal vs. Liverpool Emirates Stadium (London) English Premier League Kjøp billett

Alle kamper med Liverpool FC

Liverpool FC

 

Liverpool FC - opplev den helt enestående stemningen på The Kop

I 1895 bygde man den berømte The Kop, som er en av verdens mest kjente fan-tribuner. Det har gjennom årene vært ulike prosjekter på bordet, der ønsket var å bygge en helt ny stadion til LFC. Men finanskriser og en enestående historie har forhindret dette. The Kop er der fortsatt – og vil vel alltid være der, mens Anfield blir løpende utviklet og utvidet.

You´ll never walk alone
Det som fascinerer mange med Anfield er, at langs veien til stadion, midt i et arbeiderkvarter i Liverpool, gir følelsen og duften av alt fra Tippekampen på lørdag til klassisk engelsk fotballkultur. Anfield er ikke en like kjempestor stadion som Emirates, Camp Nou eller Allianz Arena – det er en klassisk fotball arena, som ligger der folk bor, og hvor folk er kommet til siden 1890-tallet. Det er en arbeider-stadion, som opp gjennom industrialiseringen skapte et frirom for alle som arbeidet og bodde i Liverpool. Det er den samme kulturen som fortsatt er i Liverpool, og spesielt sangene fra The Kop syder av historien – toppet med ”You´ll never walk alone”. Sangen kom inn i repertoaret ca. 1965 etter at Gerry and the Pacemakers hadde gjenskapt hiten i 1963. Det er den mest ikoniske fan-sangen som finnes i verden. Den brukes også av andre klubber som Celtic og Dortmund, men er forankret på Anfield. Mange vil under fotballopplevelsen på Anfield huske, at når fans på Anfield synger sangen rett før kick-off, handler det ikke om at man er Liverpool-fan – men at det rett og slett er fotballkultur.

Liverpool er et historisk superlag
Liverpool FC er et topplag i Premier League, og har vært nære på å ta hele mesterskapet et par ganger de senere år, men det hersker også en svanesang om at LFC er under press på ikke levere helt til det siste. Fotballaget hadde sin storhetstid på 70- og 80-tallet, da danskenes egen Jan Mølby var en del av det ikoniske laget. Men Liverpool FC har ikke vært helt borte fra pallen og har blant annet vunnet Champions League, pokaltitler og vært i finaler opp gjennom 2000- og 2010-tallet. Liverpool FC har fortsatt en maktfaktor i engelsk fotball, et lag alle vil slå, og klubben selv setter lista høyt – sesongmålet er alltid mesterskap, selv om det er en del år siden de lykkes.

Opplev den fantastiske stemningen på Liverpool FC's hjemmebane
Anfield er kjent som en av de mest høylytte stadioner i verden. Fansen synger konstant, og det er meget, meget sjelden du hører utilfredse tilskuere snakke stygt om laget – til motsetning fra i Spania der utålmodige fans ikke går av veien for å skitne til favorittlaget. I Liverpool er det full oppbakking hele veien gjennom, og det er det som gjør opplevelsen på Anfield helt unik, uansett hvem ”the reds” møter. Fra du ankommer til stadion med billetten i hånden og du fra utsiden går igjennom de gamle billettautomatene fra 60-tallet, da vet du, at du skal oppleve noe helt spesielt.

Opplev Anfield og nyt Liverpool FC og en av de aller mest kjente stadioner i verden, alt det du har hørt, det stemmer, og det er en fotballopplevelse du aldri vil glemme!

Viktig informasjon:

Det hender at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Endring av kampdag kan skje på kort varsel. Ønsker du å endre reisen pga. endret kampdato, må du selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Arenaens adresse:
Anfield Road, Liverpool, L4 0TH. UK

Hvordan ta seg til arenaen:
Liverpool FC nærmeste togstasjon er Kirkdale. Bruk Merseyrail/Northern Line.

Legg merke til: På grunn av dårlige flyforbindelser til/fra Liverpool, bør du bestille fly til og hotell i Manchester (det er gode tog- og bussforbindelser mellom byene).