Fotballreiser FC Barcelona 

Fotballreiser Barcelona og bestill Barcelona billetter

Dra på en fotballreise til FC Barcelona og opplev stemningen på nært hold. Her kan du bestille Barcelona billetter, fly og hotell enkelt og greit.

FC Barcelona ble grunnlagt i 1899 og er i dag en av de mest suksessrike klubbene i verden med den største tilhengerskaren i Europa. Hjemmebanen er 5* Camp Nou som tar 98 000 tilskuere. Den største motstanderen er Real Madrid, og kampene de to lagene i mellom kalles “El Clasico”, og blir fulgt av 245 millioner seere verden over. Klubben er eid av supporterne, og er blant de mest verdifulle i verden. 
Se stadionkart over Camp Nou

 

Fotballreiser, sesongen 2019/20

  • Salg av billetter til Premier League er i gang!
  • Salg av billetter til La Liga er i gang!

Viktig informasjon:

Det hender at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Endring av kampdag kan skje på kort varsel. Ønsker du å endre reisen pga. endret kampdato, må du selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Arenaens adresse:
Camp Nou, Avinguda Aristides, Maillol, Barcelona

Hvordan ta seg til Camp Nou:
Ta Metro linje L3 to enten Les Corts, Maria Christina eller Palau Reial stasjon. Alternativt ta Metrolinje L5 til enten Collblanc eller Badal stasjon.